Zadovoljna.si
Slovenska muska od A do Ž - 1

Domači trači

Jelinčičevi Moniki se raje ne približujte!

U.S.
19. 06. 2014 08.11
97

Da ima nekdanji poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti lepo ženo, čivkajo že vrabci na strehi, zato niti ni nič čudnega, da jo, kljub temu da je poročena ženska, sem ter tja še vedno oblegajo snubci.

Zmago Jelinčič Plemeniti se lahko pohvali z zelo lepo ženo.
Zmago Jelinčič Plemeniti se lahko pohvali z zelo lepo ženo.FOTO: Miro Majcen

Pred dnevi so se v domačih medijih pojavile govorice, da Moniki Zupanc Jelinčič snubcev ne manjka. "Družina je celica in je prioriteta v mojem življenju. Družina živi življenjske vrednote, kot so ljubezen, spoštovanje, lojalnost, iskrenost. Snubcev mi ne manjka in zaenkrat situacijo obvladujem sama, sicer so pa moje misli usmerjene v bolj pomembna življenjska dogajanja," nam je pojasnila Monika.

Moniko in Zmaga druži tudi strast di orožja in streljanja.
Moniko in Zmaga druži tudi strast di orožja in streljanja. FOTO: Miro Majcen

Mnogi, ki pristopijo k mični temnolaski, v prvi vrsti niti ne vedo, kdo pravzaprav je. A ko izvedo, da je v resnici poročena ženska in da ji ob strani stoji nekdanji poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti, se hitro umaknejo. "Kdorkoli to stori, če že, je to njegova lastna blokada. Verjetno ima razlog, da to stori," nam je Monika odgovorila na vprašanje, zakaj se nekateri, ko izvedo, čigava žena je, od nje nemudoma distancirajo.

Mogoče pa jim strah v kosti nažene tudi dejstvo, da Monika tudi sama občasno v roko prime orožje, do katerega pa ima v prvi vrsti veliko spoštovanje. "S soprogom naju druži tudi strast do orožja in streljanja. Že pred leti sem opravila tudi preizkus znanja o ravnanju z orožjem in streljam enako dobro kot soprog. Strahu ne poznam, davno je tega, ko sem se s strahom dogovorila, da odide iz mojega življenja. Življenje je izkušnja in ne strah. Orožje ni igrača in je z njim treba ravnati odgovorno in spoštljivo. Je pa vsekakor streljanje izvrstno za sproščanje stresa.

KOMENTARJI (97)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493