Zadovoljna.si
Jolanda Čeplak

Domači trači

Jolanda Batagelj spregovorila o tragičnem dogodku!

J.V.
25. 07. 2014 13.02
7

Nekdanja slovenska atletinja Jolanda Batagelj je lani novembra prvič postala mamica, ko sta na svet prijokali deklici Zala in Evelin. Njen porod ni minil brez zapletov, saj sta dvojčici rodili kar tri mesece prezgodaj. Jolando so takrat z rešilcem odpeljali v bolnico, v nedavnem intervjuju pa je atletinja razkrila, da to ni bil edini zdravstveni zaplet. Nekaj časa sta z možem Andrejem trepetala tudi za življenje male Zale.

Jolanda je razkrila, da je po rojstvu hčerke trepetala za njeno življenje.
Jolanda je razkrila, da je po rojstvu hčerke trepetala za njeno življenje.FOTO:

Medtem ko sta Jolanda in Andrej Batagelj pričakovala možnost prezgodnjega poroda, pa so bili zapleti, ki so sledili po rojstvu deklic, popolnoma nepričakovani. Nekdanja atletinja je v enem izmed televizijskih intervjujev razkrila, da se je hčerka Zala le dva meseca po porodu okužila z bakterijo. Podrobnosti bolezni, s katero se je soočala njena deklica, pa Jolanda ni želela razkriti.

"Namen intervjuja je bil spregovoriti o vedeževalki Karin, na katero se je Jolanda obrnila, ko smo bili zaskrbljeni za Zalo," nam je pojasnil Andrej Batagelj in dodal: "Jolanda se je z izjavo želela le zahvaliti Karin."

"Evelin že od začetka ni imela težav, za Zalo smo bili v nekem obdobju zelo zaskrbljeni, a je to dobro prešla in se sedaj lepo razvija," je povedal za konec in razkril, da se družina še ni odločila, kje bodo letos preživeli počitnice. "Za dopustovanje se še nismo odločili, morebiti pa bomo odšli na bližnje hrvaško morje enkrat v avgustu."

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493