Zadovoljna.si
Jolanda Čeplak-9

Domači trači

EKSKLUZIVNO: Nekdanjo atletinjo Joli odpeljali z rešilcem

U.S.
15. 11. 2013 08.15
17

Mediji so pred dnevi poročali o veselem dogodku, ki se je zgodil v družini Batagelj. Jolanda in njen mož Andrej sta se razveselila dvojčic Evelin in Zale. Podrobnosti o predčasnem porodu pa je z nami delil novopečeni očka Andrej, ki je svoji dragi ves čas stal ob strani.

Zakonca Batagelj sta se razveselila dvojčic Evelin in Zale.
Zakonca Batagelj sta se razveselila dvojčic Evelin in Zale.FOTO:
"Zgodilo se je dokaj nenadno, povsem nepričakovano, Jolandi je voda odtekla, kasneje so si pa dogodki sledili zelo hitro. Rešilec je najprej odpeljal Jolando do bolnišnice v Šempetru, od koder jo je s spremstvom odpeljal v Klinični center Ljubljana," nam je pojasnil očka Andrej Batagelj, ki je svoji dragi ves čas stal ob strani.

Mamica Jolanda se po težkem porodu počuti dobro.
Mamica Jolanda se po težkem porodu počuti dobro. FOTO: Damjan Žibert

Predčasni porod sta po tihem pričakovala

"Da je možen prezgodnji porod, je bilo mogoče pričakovati na podlagi opravljenih pregledov. Samo rojevanje je bilo sprva zelo mučno, kasneje, po dveh urah močnejših popadkov, pa je zmogla naravno roditi," je še povedal Andrej, ki je vesel, da se je na koncu vse dobro končalo. "Mamica se počuti dobro, z rahlimi bolečinami, očka je pa nekoliko bolj okupiran in zato raztresen," nam je še priznal ponosni očka in dodal, da so se mu po rojstvu malčic v oči prikradle solze sreče.

Deklici sta čudoviti!

Imeni Evelin in Zala sta imela izbrani že dlje časa. "Imeni sta nama odzvanjali v ušesih že kar nekaj časa (let), pravzaprav že odkar sva se prvič srečala z njima," je še pojasnil njuno izbiro. Nad njunim izborom pa smo navdušeni tudi mi. Obenem se pridružujemo številnim čestitkam, ki jih te dni na športno družino naslavljajo številni prijatelji, sorodniki in znanci.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478