Zadovoljna.si
Jure Jankovič in skrivnostno dekle

Domači trači

Jure Jankovič zasačen med javnim mečkanjem!

U.S.
05. 11. 2013 08.23
35

Kjerkoli se pojavi, so vse oči uprte vanj, zato bi bilo prav čudno, če bi ostal neopažen na nedavni zabavi v enem od ljubljanskih nočnih klubov, kamor se je prišel zabavat v družbi milne plavolaske. Ja, po tem, ko je njegova bivša soproga Vesna Janković priznala, da je našla novo ljubezen v objemu mišičastega Saša Radovića, je zdaj očitno tudi Jurček zbral pogum in javnosti pokazal svojo novo trofejo.

Zgodbe z Vesno je konec!
Zgodbe z Vesno je konec!FOTO: Damjan Žibert
Če se je že samo za trenutek zdelo, da Jureta Jankovića še nekaj časa ne bo na spregled, konec koncev ga v javnosti, odkar sta z nekdanjo ženo Vesno Janković oznanila, da se razhajata, ni bilo kaj dosti videti, je zdaj očitno vendarle napočil čas, da se znova pojavi na medijski sceni. Čeprav ga uradni fotograf zabave, ki se je minulo sredo odvijala v ljubljanskem klubu nad mestom, ni opazil, so ga tam videli številni obiskovalci ljubitelji nočnega življenja.

Mečkala sta se vsem na očeh

Po pričanju obiskovalcev kluba naj bi se Jure tisti večer mečkal z neznano plavolasko. Na radovedne poglede, ki sta jim bila priča, pa se golobčka nista kaj dosti ozirala. Kdo je skrivnostno dekle, še ne vemo, mnogi pa že ugibajo, ali bo to le bežna avantura ali je Jure vendarle že pripravljen na novo resno razmerje. Verjamemo, da bo o tej pomembni odločitvi dobro premislil in se po potrebi posvetoval tudi s svojimi starši, ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem in mamo Mijo.

Še dobro, da imata stare starše!

In če si je Jure privoščil divjo noč v klubu, kjer ni manjkalo poželjivih pogledov in nežnih dotikov, je tudi Vesna svoj večer dobro izkoristila. Komaj je čakala, da se poda v Maribor, kjer živi njen novi srčni izbranec Sašo. Prek družabnih omrežij sta vsem oznanila, da se neznansko veselita nekaj skupnih trenutkov, ki jih bosta znova lahko preživela skupaj. Vesno v Ljubljani namreč 'zadržujejo' šoloobvezna otroka, ki ju ima skupaj z Juretom, in poslovne obveznosti, sicer pa bi po vsej verjetnosti že razmišljala o selitvi v štajersko prestolnico.
Ja, očitno sta oba podaljšane praznike dodobra izkoristila!

Po tem ko je Vesna priznala, da je na novo zaljubljena, se je zdaj 'opogumil' še Jure.
Po tem ko je Vesna priznala, da je na novo zaljubljena, se je zdaj 'opogumil' še Jure.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (35)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471