Zadovoljna.si
Jure in Alenka Košir

Domači trači

Jure Košir zaradi nove ljubezni odhaja v tujino

J.V.
08. 07. 2014 07.58
59

Eden izmed najbolj uspešnih slovenskih smučarjev Jure Košir, se je morda že pred leti poslovil z belih strmin, toda športu se ni odpovedal nikoli. Ravno nasprotno, že nekaj časa se namreč navdušuje nad tekom. Pravi, da ga je ta popolnoma zasvojil, ljubezen do te športne zvrsti pa ga bo kmalu popeljala tudi izven naših meja v Berlin, kjer se bo udeležil svojega prvega maratona.

Jure se te dni intenzivno pripravlja na svoj prvi mataron, ki se ga bo udeležil v Berlinu.
Jure se te dni intenzivno pripravlja na svoj prvi mataron, ki se ga bo udeležil v Berlinu.FOTO: Facebook
Družina Košir si ne more predstavljati življenja brez športa, ki je del njihovega vsakdanjika. Jure Košir je smučke morda že pred časom postavil v kot, v zadnjem času pa so jih zamenjali tekaški copati. Jure je namreč odkril novo ljubezen.

Z nasveti mu pomaga tudi žena.
Z nasveti mu pomaga tudi žena. FOTO: Facebook

»Jure se res pripravlja na maraton,« nam je potrdila njegova žena Alenka Košir in dodala: »Seveda mu stojim ob strani, tako z nasveti, kot z motivacijo. Pride pa tudi na kakšen moj trening, ki je odlično dopolnilo za tekače, ki želijo izboljšati hitrost teka.«

Brez športa jim živeti ni

Nad športom so navdušeni tudi njuni trije otroci in Alenka pravi, da so družina, ki ni športno aktivna le pred poletjem, ampak vse leto. »Vse naše družinske športne aktivnosti potekajo enako, kot čez vse leto. Hčerki normalno hodita na drsalne treninge, vmes za kondicijo pa gresta z mano na treninge, ki potekajo čez celo poletje. Na dopustu na morju seveda ne manjka poletnih športov, prav dolgo ne zdržimo ob poležavanju na plaži,« nam je za konec še povedala Alenka, ki se ji številni treningi vsekakor obrestujejo, saj je v kopalkah videti naravnost fantastično. 

KOMENTARJI (59)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493