Zadovoljna.si
Jurij Zrnec

Domači trači

Jurij Zrnec znova na bolniški postelji!

U.S.
05. 11. 2013 11.33
41

Igralec Jurij Zrnec se prejšnji teden na začudenje mnogih ni pojavil na premieri filma Gremo mi po svoje 2, uspešnici, ki je že pred tremi leti, ko smo gledali prvi del, požela val navdušenja. Zrnec je, kot rečeno, samo premiero izpustil, bojda zaradi hudih zdravstvenih težav, katerim v zadnjih letih kar ni videti konca.

Jurij Zrnec
Jurij Zrnec FOTO: Facebook
Že pred časom je v intervjuju za revijo Obrazi potarnal, da mu gre v življenju čedalje slabše. Spregovoril je nesrečnem zlomu noge in pljučni emboliji, ki sta ga večkrat priklenili na bolniško posteljo, pa tudi o depresiji, s katero naj bi se v vmesnem času soočal. »Malo sem že sit vsega, počasi je že dovolj. Ne razumem, zakaj se mi vse to dogaja, s slabšega grem na še slabše,« je za omenjeno revijo takrat potarnal Zrnec, sit vsega slabega, kar se mu godi zadnje čase. V šali je celo namignil na to, da bi se usoda počasi že lahko nehala poigravati z njim …

Nove (stare) zdravstvene težave?!

Miha Hočevar ga je vseeno pričakoval na premieri filma Gremo mi po svoje 2, a tja uspešnega igralca na žalost in začudenje mnogih ni bilo. Njegovo zdravstveno stanje naj bi se čez noč poslabšalo, zaradi česar je spet v bolnišnici, poroča revija Nova.

Na premiero pa iz nam neznanega razloga ni bilo niti Zrnečeve (nekdanje) soproge Sabine Kogovšek Zrnec. Mnogi ugibajo, da je v teh težkih časih, ko so se nad Jurija zgrnili novi temni oblaki, možu solidarnostno stala ob strani, medtem ko so zlobneži prepričani, da se je le želela izogniti medijskemu pompu in gruči novinarjev, ki so ustvarjalce nove filmske uspešnice pričakovali pred samo premiero. Kakorkoli že, upamo, da bosta uspela rešiti vse ovire, ki jima stojijo na poti, in da bomo oba kmalu videli na filmskem platnu ali gledališkem odru.

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471