Zadovoljna.si
O Primožu in Renati že nekaj časa ni bilo slišati ničesar.

Domači trači

Kam sta izginila zakonca Peterka?!

J.V.
30. 07. 2014 07.54
44

Potem ko sta se Primož in Renata Peterka pred nekaj leti znašla sredi zakonske krize in jo tudi uspešno prebrodila, sta se zavila v molk ter se umaknila iz javnosti in medijev. A kot kaže, je parček še vedno skupaj in srečno zaljubljen, saj smo pred nekaj dnevi na Renatinem Facebook profilu opazili fotografijo, ki je nastala na njunih nedavnih počitnicah.

O Primožu in Renati že nekaj časa ni bilo slišati ničesar.
O Primožu in Renati že nekaj časa ni bilo slišati ničesar.FOTO: Facebook

Tako kot mnogi znani slovenski pari sta se tudi nekdanji smučarski skakalec in njegova soproga pred kratkim odpravila na dopust. Na uho nam je prišlo, da naj bi Primož in Renata z otroki počitnikovala v Istri, nekaj utrinkov z morskih počitnic pa je na svojem družabnem omrežju delila tudi Renata.

Sodeč po fotografiji, lahko brez težav rečemo, da se parček v zadnjih letih ni prav nič spremenil in sta še vedno videti kot srednješolca.

Spomnimo, Primož in Renata sta se spoznala kot najstnika, ona jih je imela 16, on 17. Bila je ljubezen na prvi pogled, ki sta jo leta 2003 okronala s poroko, v 17 letih razmerja pa so se jima rodili trije otroci, Maj, Gaja in Stela. Veljala sta za enega najbolj zaljubljenih slovenskih medijskih parov, čeprav sta imela že od začetka zakona probleme, ki pa sta jih vedno uspešno prebrodila.
 

KOMENTARJI (44)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493