Zadovoljna.si
Katarina Čas - 2

Domači trači

Katarina Čas na rdeči preprogi v New Yorku!

U.S.
19. 12. 2013 11.06
23

Film The Wolf of Wall Street, ki so ga mnogi v tujini, no, roko na srce tudi pri nas, nestrpno pričakovali, saj v njem poleg Leonarda DiCapria in Matthewa McConaugheya igra tudi slovenska igralka Katarina Čas, je pred dnevi doživel svetovno premiero. Ta se je odvijala v New Yorku, kamor je Katarina odpotovala v družbi svojega izbranca, nekdanjega televizijca Lada Bizovičarja.

Filmska premiera The Wolf Of Wall Street - 3
Filmska premiera The Wolf Of Wall Street - 3FOTO: X17 Agency
Navdušenje nad povabilom in svojo prvo veliko filmsko premiero je Katarina Čas delila s svojimi oboževalci prek Twitterja že nekaj ur pred velikim dogodkom. "Aaaaaaaaaa, nocoj - premiera - The Wolf of Wall Street v zasneženem New Yorku," je zapisala na spletu, ekipi naše televizije pa ob tem še zaupala: "Komaj čakam, da vidim, kakšen film je. Kaj smo naredili, kaj sem naredila!"

Filmska premiera The Wolf Of Wall Street - 4
Filmska premiera The Wolf Of Wall Street - 4 FOTO: X17 Agency

Na rdeči preprogi navdušila!

Mnogi so ugibali, kakšno obleko bo naša najuspešnejša igralka izbrala. Na koncu so bili modni kritiki nad njeno izbiro navdušeni, saj je izžarevala eleganco, po drugi strani pa se je Katarina v njej predstavila takšna, kot jo vsi dobro poznamo: rahlo zadržana, mladostna, igriva in prikupna. Ob strani pa ji je ves čas stal tudi njen Lado, ki svoji dragi ob njenih uspehih ves čas stoji ob strani.

Dober začetek, dobre konec ...

Da bo premiera dobro obiskan dogodek, kjer ne bo manjkalo zvenečih imen iz filmskega sveta, smo vedeli že prej. Igralska zasedba je obetala veliko, film režiserja Martina Scorseseja pa je že z napovednikom, ki je na splet prišel sredi poletja, dosegel neverjetno gledanost – do sedaj ima že približno 7 milijonov ogledov.

Čakajo jo že novi projekti

"Po Scorseseju sem dobila glavno vlogo v kratkem škotskem filmu in glavno vlogo v epizodi BBC-jeve nadaljevanke New Tricks, ki je na sporedu že 10 let," nam je pred časom zaupala vedno bolj uspešna svetlolaska, ki v Hollywoodu še ni rekla zadnje besede. Kaj točno ima za bregom v prihodnosti, upamo, da nam bo izdala v kratkem, ko si bomo novo filmsko poslastico 'genija' Scorseseja lahko v celoti ogledali tudi pri nas. Komaj čakamo, da si tudi mi ogledamo film o pohlepu in razvratu z Wall Streeta, novi uspešnici, ki bi si znala v kratkem prislužiti tudi kakšno nominacijo za oskarja.
 

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471