Zadovoljna.si
Katarina Čas - naslovna

Domači trači

Katarina Čas osupnila v kopalkah

J.V.
17. 04. 2018 08.13
5

Poletje se hitro približuje in sodeč po fotografiji, ki jo je delila na družbenem omrežju Instagram, se vročih poletnih dni in morja veseli tudi ena najbolj uspešnih slovenskih igralk.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Katarina Čas, ki jo lahko vidimo v filmu Terminal, v katerem je znova združila moči s svojo slavno igralsko kolegico Margot Robbie, s katero je sodelovala že pri filmu Volk z Wall Streeta, te dni obuja spomine na poletje. 

Igralka je na priljubljenem družbenem omrežju objavila fotografijo, ki je verjetno nastala lani poleti in na kateri pozira v kopalkah. Katarina velja za eno najlepših znanih Slovenk in čeprav je že zakorakala v peto desetletje, tega nikoli ne bi sklepali po njenem mladostnem videzu in telesu, ki ji ga lahko zavidajo mnoge.

Katarina je sicer zaradi dela veliko v Londonu, ob svetovni premieri filma Terminal, ki so ga snemali pred dvema letoma v Budimpešti, pa je dejala: "Zelo sem vesela, da sem pri filmu lahko sodelovala z ekipo neverjetnih ljudi." 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493