Zadovoljna.si
Znani slovenski parček ni želel razkriti počitniške destinacije.

Domači trači

Katarina in Lado pred vsemi skrivala ...

J.V.
17. 07. 2014 07.55
46

Katarina Čas in Lado Bizovičar sta že od nekdaj eden tistih slovenskih parov, ki svojega zasebnega življenja ne želi deliti z mediji javnostjo. Potem ko sta zadnjih nekaj let svoj poletni dopust preživljala v Gani, kjer živi njegova mama, sta bila letos glede izbire svoje destinacije zelo skrivnostna. Tako razen njunih najbližjih prijateljev, nihče ne ve, kjer se znani parček te dni nahaja.

Znani slovenski parček ni želel razkriti počitniške destinacije.
Znani slovenski parček ni želel razkriti počitniške destinacije.FOTO: Miro Majcen

Tako kot številni znani Slovenci, sta se na zaslužen dopust pred kratkim podala tudi Katarina Čas in Lado Bizovičar. Igralca sta bila vedno zelo skrivnostna kar se tiče njunega zasebnega življenja, zato ni nobeno presenečenje, da sta se znova zavila v molk.

Počitniško destinacijo naj bi razkrila le peščici prijateljev, kje uživata, pa bosta verjetno razkrila ob prihodu domov. Glede na to, da Katarina že nekaj časa ni bila aktivna na svojem Facebook profilu, se parček sončim žarkom verjetno nastavlja nekje daleč.

Katarini umik od medijev letos zagotovo paše, saj je bila zadnje leto zelo zaposlena s snemanji in promocijo filma Volk iz Wall Streeta, ki ji je prinesel svetovno slavo. Odigrala je tudi vlogo zaročenke Al Pacinu v filmu Imagine, v katerem igrata tudi Jennifer Garner in Josh Peck. Kateri filmski projekti jo čakajo v prihajajočem letu, pa za zdaj še ni znano.

Filmska premiera The Wolf Of Wall Street - 3
Filmska premiera The Wolf Of Wall Street - 3FOTO: X17 Agency


 

KOMENTARJI (46)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493