Zadovoljna.si
... in končni rezultat je tu!

Domači trači

Razkrivamo, kakšnega ima znana Slovenka na zadnjici!

U.S.
27. 06. 2014 13.00
8

Pevka Kataya, ki zadnje čase rada objavlja nekoliko bolj drzne in razgaljene fotografije, je tokrat svojim oboževalcem pokazala svoj najnovejši tatu. Po treh letih je, kot nam je zaupala, prišel čas za novega.

Odkar je svoje telo spravila v top formo in se znebila vseh odvečnih kilogramov, se je število seksi fotografij na Katayinem družabnem omrežju, močno povečalo.

Pevka Kataya, ki se zadnje čase še kako rada pohvali s svojo čvrsto zadnjico, je tokrat svoje oboževalce razveselila s fotografijo, na kateri ponosno razkazuje svojo novo tetovažo. "Imam že drugo tetovažo, rekla sem si, da bo za novo tetovažo čas, ko si bom želela tetovirati nekaj, kar mi je nenehen opomnik. Latinščino sem se poleg stare grščine učila v gimnaziji štiri leta in mi je zelo všeč, saj je res osnova za večino jezikov. Piše Non ducor, duco. Prevod prepuščam vsem, ki jih tako zelo zanima, kaj pomeni tetovaža na mojem telesu," nam je zaupala pevka, ko smo jo povprašali o pomenu novega tatuja.

Glede na to, da se je tokrat tetovirala drugič, nas je zanimalo, ali je bilo vseeno prisotnega še kaj strahu. "Še vedno me je bilo strah, ker je to vseeno trajna zadeva, ne glede na to, da sedaj obstajajo posegi za odstranjevanje tatujev, vendar se ne smemo zanašati na to. Tega sem si zaželela oziroma sem to začutila. Šla sem sama, in sicer k super tetovatorju Alenu, ki je vse naredil hitro, super lepo in neboleče," je še navdušena pevka nad končnim izdelkom.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493