Zadovoljna.si
Tina Gaber

Domači trači

Katere znane Slovenke so letos že odvrgle nedrčke?

U.S.
11. 07. 2014 10.20
21

Ja, poletje je za nekatere že v polnem teku - čas dopustov, oddiha, brezskrbnega poležavanja na plaži ... no, to ravno ne drži povsem, predvsem za Znane Slovenke ne, ki so te dni še posebej privlačna tarča profesionalnih in naključnih paparacev.

Medtem ko revije še čakajo na kakšen nov toples in glede na to da jim skoraj vsako leto uspe ujeti kakšno predrznico brez zgornjega dela kopalk, je najbrž to samo vprašanje časa, so nekatere znane Slovenke svoje atribute nastavile kar same.

Ja, prav ste prebrali. Pogumno so odvrgle nedrčke in svoje razgaljene fotografije kar same objavile na spletu. Med njimi najdemo pevko Špelo Grošelj, ki zgoraj brez reklamira novo skladbo Cmok, cmok, potem je tu Manca Špik, ki je svoje oboževalce z nekoliko bolj drzno fotografijo kar pošteno presenetila, saj tovrstnih provokativnih objav pri njej niso vajeni, nič kaj presenetila pa ni svojih oboževalcev Iris Mulej, ki je ponosna na svoje telo in ga rada pokaže tudi v kopalkah. Enako velja za najbolj slavno slovensko ločenko Urško Čepin, ki sicer trenutno ne komunicira z javnostjo in mediji. Nekoliko bolj sramežljiva je, odkar greje posteljo Janu Plestenjaku, postala edino Tina Gaber, ki je svojim prijateljem pokazala le odvezan nedrček in vitke noge, medtem ko je zgornji del trupa ostal izven objektiva.

Za nekoliko drugačno, a nič manj drzno fotografijo pa se je tudi za voljo promocije svoje nove skladbe Gremo na vrh sveta odločila Rebeka Dremelj, ki je svoje oboževalce, oblečena zgolj v kožno spodnje perilo, spraševala, katero obleko naj izbere za nastop na festivalu, ki se ga je pred kratkim udeležila.

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493