Zadovoljna.si
Werner Brozovič

Domači trači

'Kdo vam daje pravico, da žalite?!'

U.S.
02. 06. 2014 11.20
24

Pevec Werner je pred dnevi v svojem stilu objavil na družabnem omrežju objavil počitniško fotografijo z Maldivov, kjer se je zadnje tedne mudil s svojo družino že 15 leto. Niti v sanjah pa si ni mislil, da bo zaradi njegovih belih kopalk, ki so mimogrede lepo poudarile njegovo bogastvo med nogami, tarča grdih napadov in ostrih kritik.

Werner Brozovič
Werner Brozovič FOTO: Tanja Zrinski
"Dragi FBjevci, mnogi so s svojimi žaljivkami prestopili meje. NIKOLI v življenju mi ni padlo na pamet, da bi se iz koga norčeval, ga žalil, se spuščal na nivo neizobraženega človeka, ki ne pozna osnov bontona ... Obstajajo ljudje, ki mislijo, da so nekaj več. Mnogi si delajo reklamo na račun medijskih osebnosti. Tako mislijo, da so frajerji in da majo jaj**, če pametujejo in se norčujejo. Mnogi se seveda skrivajo za psevdonimi. Meni pa je počasi dovolj takih ljudi. Vse žalitve in GROŽNJE, ki so bile na osebni ravni, čeprav brez pravice posameznika,da kogarkoli žali, ker je le-ta na svojem profilu objavi sliko sebe ali svoje družine. Če ti nekdo ni všeč, ga enostavno ne poslušaš, ga ne gledaš in ne spremljaš vsake njegove objave. Odločil sem se, da bodo vse take ali drugačne objave, ki so bile žaljive, predane v roke odvetnikom, ki bodo ukrepali, kot je potrebno. In ko bo samo eden od teh 'pametnjakovičev' odgovarjal za svoje besede in osebne žalitve in bil zato udarjen po žepu, bodo TAKI v bodoče, preden nekoga žalijo, pošteno razmislili, ali se jim splača. Hvala pa vsem vam, ki razumete hec, zabavo, imate radi ljudi in življenje. Naj živi FB za zabavo in nova prijateljstva," se je na negativne komentarje, ki jih je bil deležen, po tem ko so mediji pograbili njegove fotografije, ko se je v belih kopalkah nastavljal vročemu soncu na Maldivih, odzval pevec.

Ljubljenec občinstva, njegovi koncerti so vedno dobro obiskani, se sedaj po zasluženem oddihu že vrača v domovino, poln energije in elana, da znova dodobra zatrese slovensko glasbeno sceno.

Werner - 3
Werner - 3FOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493