Zadovoljna.si
Zakonca ne moreta prehvaliti drug drugega.

Domači trači

Nezvesta Tanja je skočila čez plot!

J.V.
05. 06. 2014 22.46
34

Brez skrbi, Tanja je sicer v resničnem življenju še vedno nadvse zvesta svojemu možu, ki ga občuduje in obožuje že vrsto let. Tanja Ribič in Branko Djurić Djuro veljata za najbolj znan igralski par pri nas. Oba sta v svoji karieri nanizala že številne uspehe in imela priliko sodelovati z največjimi hollywoodskimi zvezdami, pred kratkim pa sta po dolgem času znova dobila priložnost, da se na filmskem platnu pojavita skupaj, in sicer v filmu Atomski z desne. Tanja pravi, da je bilo snemati skupaj z možem pravi užitek, čeprav sama igra v filmu lik prešuštnice Sonje, ki skoči čez plot, kadarkoli ima priložnost.

Zakonca ne moreta prehvaliti drug drugega.
Zakonca ne moreta prehvaliti drug drugega.FOTO: Miro Majcen
Film Atomski z desne je po mnenju mnogih film, v katerem je Tanja Ribič s svojo vlogo zasenčila moža Branka Djurića Djura in stopila iz njegove sence. S tem se strinja tudi Djuro, ki je za srbski Kurir dejal, da je Tanja boljša igralka od njega. "Ja, kako me je pohvalil, kajne? Pravzaprav so ga novinarji na premieri filma vprašali, kako gleda na to, da je žena naredila boljšo vlogo od njega, on pa je ponosno odgovoril, da to že ves čas zatrjuje," nam je zaupala Tanja in dodala: "Jaz pa sem prepričana, da se njemu ne bom mogla nikoli približati. In nič me ne moti, saj uživam v njegovi senci." In kako je bilo po dolgem času znova skupaj snemati film? "Kot medeni tedni. Tudi zato, ker uživava v svojem poslu."

Tanja v filmu Atomski z desne vara svojega moža.
Tanja v filmu Atomski z desne vara svojega moža. FOTO:
S seksi prizori nima težav

Igralka je morala za film Srđana Dragojevića Atomski z desne posneti tudi nekaj zelo vročih prizorov, s čimer, kot pravi sama, ni imela nobenih težav. ''Zagotovo so ti prizori precej manj prijetni za snemanje kot ostali. Ni mi pa nerodno, saj je to v opisu mojega dela. Imela bi težavo, če bi bili ti prizori sami sebi namen. Tako pa so bili v funkciji mojega lika in zgodbe. Delovala sem kot lik, vendar s Tanjinimi izkušnjami,'' nam je pojasnila izkušena igralka, ki v filmu Atomski z desne igra vlogo prešuštnice Sonje, ki vara svojega moža Metoda.

Priljubljen šov Znan obraz ima svoj glas tudi to nedeljo ob 20.00 SAMO na POP TV!

Za njo so vsi zmagovalci

Tanja je sicer trenutno zaposlena tudi kot žirantka v priljubljenem šovu Znan obraz ima svoj glas, kjer s svojimi igralskimi izkušnjami poskuša pomagati tekmovalcem pri pripravah na njihov nastop. Največji izziv za njo pa je bilo, ko je morala sama imitirati Shakiro. ''Z glasom sem se ji od nekdaj znala približati, tudi koreografijo sem nekako osvojila, hec pa je oboje skupaj. Včasih ob plesu pozabiš oblikovati glas, ali pa, ko se malo bolj posvetiš vokalni imitaciji ali izgovorjavi, pa naenkrat kar zastaneš, saj to niso tvoji lastni gibi in glas. Ko le opazuješ, izgleda vse enostavnejše. Zato še enkrat poudarjam, kakšni frajerji in garači so naši tekmovalci!'' Favorita med tekmovalci nima, saj se vsi močno in pošteno trudijo. ''In povrhu so med sabo veliki frendi, brez patetike, krasni so!''

Oddajo Znan obraz ima svoj glas si lahko ogledate vsako nedeljo ob 20.00 na POP TV, v zakulisje priprav na nastope pa lahko pokukate tudi kadarkoli in kjerkoli EKSKLUZIVNO na VOYO.

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493