Zadovoljna.si
Lea Perovšek na Tednu mode v Ljubljani

Domači trači

Lea Perovšek je čez noč postala tarča medijev!

U.S.
11. 11. 2013 10.18
8

"Nisem niti vedela, da sem se zredila, glede podbradka, ki so ga opazili nekateri mediji, pa lahko rečem samo, da so me pač ujeli v takšnem trenutku," nam je pojasnila Lea Perovšek, nekdanja Miss športa Slovenije, ki pravi, da v zadnjih letih ni pridobila novih kilogramov, zato niti ne ve, od kod takšna zgražanja in obrekovanja v domačih medijih.

Fotografirali naj bi jo iz napačnega profila, saj se, kot sama pravi, v zadnjem času ni prav nič zredila.
Fotografirali naj bi jo iz napačnega profila, saj se, kot sama pravi, v zadnjem času ni prav nič zredila.FOTO: Primož Predalič
"Je pa res, da sem opustila tekmovalne treninge, sedaj namreč učim druge, s svojim soplesalcem Andrejem Mesojedcem pa še vedno kdaj trenirava. Opazila sem seveda spremembe na mojem telesu, izgubila sem nekaj mišic, ker ne treniram več dvakrat dnevno po 3-4 ure, sedaj učim latinsko ameriške ter standardne plese, hodim na jogo, tečem dva krat na teden ter hodim na Šmarno Goro, Krim," nam je zaupala Lea Perovšek, ki je bila leta 2010 izbrana za Miss športa Slovenije.

Navajena, da se spotikajo

V zadnjih letih so mediji že velikokrat ocenjevali njeno javno podobo, zato je niti ne čudi, da so se zdaj spotaknili ob 'domnevni' podbradek. "Od leta 2010, ko sem bila okronana, sem doživela že marsikaj, tako da sem se že navadila, da ljudje večinoma iščejo napake in imajo pripombe glede tvojega videza, kaj imaš oblečeno. Tudi večina novinarjev išče material, ki bo dobro bran, saj ljudje najraje berejo o problemih, ki jih imajo drugi. Se hranijo s tako imenovanimi sočnimi in pikantnimi novičkami," je pojasnila nekdanja misica.

Dobro se počuti v svoji koži

Načeloma zase pravi, da je zadovoljna sama s sabo. "Obremenjena postanem tik pred poletjem ter ko plešem latinsko-ameriške ter standardne plese. Dostikrat imamo pri latinsko ameriških plesih, plesalke odprte obleke, kjer morajo naše roke, noge ter trebuh izgledati vrhunsko. Moja konstitucija je takšna, da imam široka ramena, saj sem v mladih letih trenirala plavanje in se v tej smeri tudi razvijala, za povrhu pa je moja glava kvadratne oblike in moram paziti, kakšne frizure nosim," nam je povedala Lea, ki je prav v modnem svetu sem našla prave "profile", v katerih je še bolj samozavestna kot sicer. "Te pa kdaj kamera oziroma objektiv ujameta v drugem tistem slabšem profilu in vse izgleda grozno," se je še pošalila za konec.

Zdaj svoje plesno znanje z največjim veseljem predaja mlajšim nadobudnežem.
Zdaj svoje plesno znanje z največjim veseljem predaja mlajšim nadobudnežem.FOTO: osebni arhiv


 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478