Zadovoljna.si
citypark ljubljana, pomlad, lea sirk

Domači trači

Lea Sirk: 'Nastopiti na Evroviziji je nepozabna izkušnja!'

zadovoljna.si
13. 05. 2018 08.05
0

Vedno nasmejana, energiča in pozitivna Primorka je zadnja dva tedna očarala vso Evropo. S svojo sproščenostjo in nalezljivim nasmehom je vedno znova, nehote, opozarjala nase. Kdorkoli jo je spoznal, se je z lahkoto nalezel njenega smeha. Vsak njen nastop so vedno pospremili bučni aplavzi. Vse zbrane pa vedno znova navdušile tudi Leine dogodivščine, ki so še najbolj mrkim obrazom narisale nasmeh na obraz.

Svojo solistično pevsko kariero je mamica dveh deklic gradila vzporedno, počasi in vztrajno. V desetih letih pevske kariere je izkusila in se naučila veliko. Zdaj pa je prišel njen čas, da stopi na oder kot solistka in da publiki to, kar si je vedno želela. Ker ve, da se le trdo delo obrestuje, po vrnitvi domov ne bo počivala, saj jo prvi nastop čaka že v soboto.

Lea Sirk: 'Nismo verjeli, da je to možno!'

»Nastopiti na Pesmi Evrovizije je nepozabna izkušnja, ampak se že neizmerno veselim prihoda domov. Moje misli so že usmerjene na vseslovensko turnejo #hvalane.« 

»Veselim se, da bom lahko končno stopila na slovenske odre tudi solistično in z repertuarjem, ki bo orisal mojo glasbeno pot. Presrečna sem, da lahko še naprej ljudem dajem to, za kar živim – svojo glasbo in se še bolj povežem s svojo publiko. Na turneji pričakujte Leo, tako, kot je, in se pripravite na dober žur.« 

citypark ljubljana, pomlad, lea sirk
citypark ljubljana, pomlad, lea sirkFOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493