Zadovoljna.si
Poljubom se niste mogla upreti.

Domači trači

Razkrivamo zakulisje: Takšne Lidije iz Gostilne še niste videli!

N.J./U.S.
02. 12. 2013 13.31
58

Lidija Zebec, tekmovalka šova Gostilna išče šefa, že nekaj tednov vztrajno ponavlja, da si želi domov in da pogreša družino, po drugi strani pa si želi v šovu še ostati in se marsikaj novega naučiti. Naš fotoaparat je svetlolaso vojakinjo, sicer veliko ljubiteljico kuhanja, pred časom ujel v precej razneženem stanju.

Poljubom se niste mogla upreti.
Poljubom se niste mogla upreti.FOTO: Aljoša Kravanja
Lidijo, tekmovalko, ki ostaja v boju za mesto šefa Gostilne in za denarno nagrado 50.000 evrov, je naš fotograf ujel, ko se je med odmorom v času snemanja oddaje Gostilna išče šefa družila s svojimi domačimi. Pozdravila je sina, možu pa namenila strasten poljub. Lidija je tako prvič pokazala svojo nežno plat.

Močno je k sebi stisnila tudi sina.
Močno je k sebi stisnila tudi sina. FOTO: Aljoša Kravanja
Svetlolasa tekmovalka sicer že dlje časa ponavlja, da si želi domov in da je v šovu dosegla svoj maksimum. A občinstvo je tudi prejšnji teden, ko je prvič sedla na vroči stol poleg Fredija, ni uslišalo. Z glasovanjem je namreč odločilo, da šov zapusti slednji, ona pa je tako ostala v boju za bogato nagrado.

Fredi je ob prihodu domov priznal, da obžaluje, da ni javnosti jasno sporočil, da si želi ostati v šovu. Lidija mu je celo rekla, da je užaljena, ker občinstvo ne spoštuje njene želje in da je pripravljena z njim zamenjati – torej, da bi domov odšla kar ona, Fredi pa bi se lahko vrnil k sotekomvalcem. A sta na koncu kljub vsemu sprejela odločitev javnosti. Lidija se je ob vrnitvi v Gostilno in hišo znova zbrala in dokazala, da je iz pravega testa.

Skupaj so najmočnejši.
Skupaj so najmočnejši.FOTO: Aljoša Kravanja

 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (58)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478