Zadovoljna.si
Maja in Jonah - naslovna

Domači trači

Maja Keuc iskreno spregovorila

J.V.
23. 02. 2018 07.43
6

Maja Keuc sedaj že nekaj živi na Švedskem, od koder se nekajkrat na leto vrača v domači Maribor. In letos jo boste lahko tam srečali pogosteje, saj se priljubljena pevka, ki smo jo spoznali v prvi sezoni šova Slovenija ima talent, odpravlja na krajšo slovensko turnejo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Letos se odpravljam na turnejo intimnih koncertov z naslovom "Tribute to Soul", ki je poklon najimenitnejšim soul izvajalcem zadnjih 60. let. Repertoar zajema tudi nekaj skladb moje prve skupine Papir in nekaj lastnih, preoblečenih v temo večera," nam je zaupala Maja, ki že nekaj časa nastopa pod umetniškim imenom Amaya. No, za nas pa bo vedno Maja Keuc, ki nas je pred osmimi leti navdušila v šovu Slovenija ima talent.

VRAČA SE NAJBOLJ ZABAVEN ŠOV SLOVENIJA IMA TALENT! UNOVČI SVOJ TALENT IN OSVOJI BOGATO DENARNO NAGRADO!PRIJAVI SEBE ALI DRUGEGA!

"Zelo se veselim tega neposrednega stika z občinstvom, ker se v tem skriva ena posebna čarobnost. Nastopali bomo skoraj po celi Sloveniji. Datumi se še vedno polnijo, zato predlagam, da mi sledite na moji Facebook in moji spletni strani."  Z novico je zagotovo razveselila številne domače oboževalce, ki so jo v zadnjih letih pogrešali. Pogrešala pa jih je tudi ona. "Iskreno povedano se vsi veselimo, da bom malo več doma letos. Treba mi balkanske ljubavi!"

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Z njo pa bo tudi njen zaročenec Jonah Nilsson, ki mu je Slovenija v teh letih postala že zelo domača. Čeprav je parček že nekaj časa zaročen, poroke trenutno še ne načrtuje. "Poroko sva trenutno dala malce na stran, ker sva bila oba preveč zaposlena in se je dogajalo veliko življenjskih sprememb. Bo ko bo, in ko bo, bo to eden najlepših dni v mojem življenju."

Medtem ko poročnega dne še ne načrtujeta, pa to ne velja za njuno naslednje potovanje. "Letos si želiva na Harry Potter turnejo na Škotsko, v London in na Florido. Ne veva sicer, kdaj točno nama bo čas to dopuščal, se nama pa svita, da verjetno nekje v avgustu."

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493