Zadovoljna.si
Maja Keuc - 6

Domači trači

Maja Keuc naredila konec ugibanjem!

N.J.
13. 08. 2014 07.51
86

Slovenska pevka Maja Keuc, ki se je širni Sloveniji (in svetu) predstavila v šovu Slovenija ima talent, je v svetu glasbe hitro napredovala, se šolala, zdaj pa tako kot mnogi mladi zapustila Slovenijo.

Maja Keuc - 6
Maja Keuc - 6FOTO: osebni arhiv

Maja Keuc, ki prihaja iz Svečine pri Zgornji Kungoti, je svoj pevski talent predstavila v šovu Slovenija ima talent, nato zmagala še na Emi in slovenske barve zastopala na Evrosongu. Nato jo je pot vodila v tujino, in sicer na Nizozemsko, na glasbeno akademijo Codarts v Rotterdamu.

Šov Slovenija ima talent kmalu spet pri nas!

Imaš tudi ti kakšen talent in ga želiš pokazati svetu? Najrazličnejši z vseh koncev in krajev Slovenije, stopite pod soj žarometov in Sloveniji pokažite svoj talent! Prijave že potekajo na spletni strani Slovenijaimatalent.si!

Za ljubeznijo na Švedsko

A Maja nato ni ostala na Nizozemskem. Tam je spoznala Šveda Jonaha Nillsona in se nedavno preselila k njemu v Stockholm na Švedsko. 22-letnica, ki nastopa z vzdevkom Amaya, je za revijo Lady pojasnila, da se je tam vpisala na Kraljevo akademijo za jazz, poleg študija pa deluje na nekaj projektih.

Kot je povedala, si želi uspeti na podlagi lastnega dela in truda, pravi, da ji je tujina dala veliko. Predvsem to, da se ji je malce oddahnila od slave in zdaj poskuša začeti znova. Mi pa upamo, da se bo še kdaj vrnila v našo deželo.

 

KOMENTARJI (86)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493