Zadovoljna.si
Fotografija, ki je sprožila nove govorice, da je Maja spet resno bolna.

Domači trači

Je naša Maja spet resno bolna?!

U.S.
29. 05. 2014 11.17
48

Maja Malnar ima kljub svoji mladosti za sabo zelo težko preizkušnjo. Pred leti se je borila z zahrbtno boleznijo, zaradi katere je imela na koncu samo še zaskrbljujočih 39 kilogramov, o čemer je že tudi javno spregovorila. Zdaj pa so se, kljub temu da že nekaj časa živi čez lužo, pojavile nove govorice, češ, da je lepotička znova padla v pekel anoreksije.

Fotografija, ki je sprožila nove govorice, da je Maja spet resno bolna.
Fotografija, ki je sprožila nove govorice, da je Maja spet resno bolna.FOTO: Instagram
Maja Malnar, ki že nekaj časa živi in dela v Los Angelesu, kjer se je ustalila s svojim izbrancem, hollywoodskim producentom Justinom Nappijem, je nedavno spet šokirala svoje prijatelje, ko je na spletu objavila kar nekaj fotografij, na katerih je po mnenju mnogih zaskrbljujoče suha.

"Pojej kaj!" je bil le eden od komentarjev pod objavljeno fotografijo, ki so namigovali na to, da ima Maja znova resne težave s svojo telesno težo, mnogi pa so ob pogledu na pretirano koščene roke upravičeno pomislili, da ima znova težave z anoreksijo.

Maja Malnar
Maja Malnar FOTO: Facebook

"Včasih sem se zelo obremenjevala s tem, kaj govorijo o meni, sedaj mi je pa popolnoma vseeno. Prijatelji in ljudje, ki me poznajo, vedo kdo in kaj sem, tako da se ne oziram več na govorice. Še posebaj sedaj, ko živim daleč stran in lahko rečem, da sem res srečna. Preveč rada jem, da bi se odrekla hrani. Res pa je, da sem 'pesceterijan'. Jem zelo zdravo ter se ogromno ukvarjam s športom.Tudi zadnji obisk pri doktorju je potrdil, da sem popolnoma zdrava, ko so naredili podrobne raziskave krvi. Tudi moja trenutna kilaža je povsem normalna glede na mojo višino. Imam 52 kilogramov, v času anoreksije pa sem jih imela manj kot 40," nam je zaupala Maja in s tem zanikala, da bi znova podlegla tej strašanski bolezni.

KOMENTARJI (48)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493