Zadovoljna.si
Gostilna išče šefa - oddaja v živo - 3

Domači trači

Martina iz Gostilne razkrila svojo divjo plat!

N.J.
20. 11. 2013 08.18
150

Šov Gostilna išče šefa je v 9. tednu zapustila Martina Žibrat iz Ljutomera. Simpatična rdečelaska je v šovu navdušila s svojim narečjem, hitrim napredkom in pozitivno naravnanostjo. Poglejte, kaj nam je zaupala ob odhodu iz šova!

Na vroči stol je sedla z Mitjo.
Na vroči stol je sedla z Mitjo.FOTO: Aljoša Kravanja

"Prav fajn se počutim zdaj, ko sem doma. Je bilo lepo spati v domači postelji," je iskreno povedala Martina Žibrat, simpatična Ljutomerčanka, ki je šov Gostilna išče šefa zapustila z dvignjeno glavo, polna novih znanj in bogatejša za izjemno zanimivo izkušnjo. Martina, ki je v šovu hitro in veliko napredovala, je imela v zadnjem tednu velike težave, ko se je morala preizkusiti v vlogi šefa, poleg tega pa se je obremenjevala tudi s tem, kako jo zdaj vidi javnost. "V začetku sem mislila, da sem kot vodja razočarala Slovenijo, ampak zdaj vidim, da nisem," je povedala Martina, ki je na hitro preletela komentarje pod objavami v medijih in kaj kmalu ugotovila, da jo je Slovenija močno podpirala, ko je bila v šovu. "Bila sem nesamozavestna predvsem zaradi tega, ker sem se bala, da ekipa ne bi stopila k meni in mi pomagala in … ne vem, velika odgovornost je biti vodja. Pa še od šefa odziv in dejstvo, da smo delali za šefove prijatelje in ker moraš za prijatelje narediti vse … velik pritisk je bil. Pa tudi malo pritisk ekipe. Ni se izšlo, ni kaj," je iskreno povedala.

Martina Žibrat - 3
Martina Žibrat - 3 FOTO: osebni arhiv
Kmalu na svoje?

Martina pravi, da bo stopala naprej po kuharski poti. "Vidim se v obojem – kot kuharica ali šefinja kuhinje, a v drugačnem stilu. Vedno sem bila v menzah, ampak sem se odločila, da ne bom več delala v menzah. Šla bom v kakšno restavracijo 'a la carte' ali pa v hotel, potem pa čim prej na svoje, morda že celo drugo leto," ne skriva svojih ambicij. "Ampak najprej moram nabrati nekaj dinarčkov." Martino je nad kuhanjem navdušila mama, sicer šivilja po poklicu. Prva stvar, ki se je Martina spomni, da jo je pripravljala z mamo, je bila ajdova torta.

Ne bo gledala nazaj

"Posnetkov za nazaj še nisem gledala, sem samo malo preletela komentarje," je povedala Martina. "Vseeno pa posnetkov za nazaj ne bom gledala, ker se mi ne zdi vredno. Raje pustim tako kot je, da se ne bom sekirala." Glede ekipe črnih je Martina povedala, da včasih res ni bilo pravega zaupanja med njimi. "Ampak se ne obremenjujem. Jaz imam zdaj lepo priložnost za naprej v življenju. To je bila ena lepa šola , kaj lahko kako narediš, in zdaj lepo naprej." O nadaljnjem šolanju Martina ne razmišlja. "Zdaj sem dobila eno lepo šolo od šefa Bineta, s čimer sem zelo zadovoljna. Veliko me je naučil. Upam, da se nisva videla zadnjič, ko sem se poslovila. Šla bom svojo pot, šla bom za sanjami in ne bom se šla nekaj šolati, ne."

Martina Žibrat - 1
Martina Žibrat - 1FOTO: Facebook

Glavna na zabavi

Martina je omenila, da je običajno rada glavna na zabavi, a te svoje plati javnosti v šovu ni pokazala. "Mogoče boste to kdaj sami videli, mogoče pa ne …" je bila nekoliko skrivnostna. "Res nisem hotela v gostilni pokazati, kakšna sem zares na zabavah. Tu te res vsi vidijo in sem si pač mislila, če sem že najšibkejši člen za vse, res ne bi bilo v redu, če bi kakšno p*** naredila." Martina se zaveda, da bi tako lahko pridobila še več občinstva na svojo stran, a dodaja, da je že tako v redu. "Nisem pričakovala, da bom prišla do 9. tedna. Je bilo veliko presenečenje zame. Sem kar močno zadovoljna."

Komu privošči zmago?

"Če bi pri ženskah izbirala, zagotovo privoščim zmago Lidiji. Ampak vem, da bo Tomaž zmagal. Je res profesionalen kuhar, samo malo mora krožnike zamenjati, kot sem mu že povedala. Res mu privoščim zmago in mu želim, da se mu uresničijo sanje. Zmage pa zagotovo ne privoščim hinavščini,« je dejala. "Ne glede na to, ali zna kuhat …" Čeprav sprva ni želela povedati, koga ima pri tem v mislih, je na koncu le izdala: "Mitja je res bil malo tak, kot zdaj vidim …" je v zadregi povedala Martina, ki očitno zelo težko pove o kom kaj slabega. "Naj zmaga najboljši … konec koncev bo vsak moral enkrat domov. Eden z zmago, ostali brez," ostaja še naprej pozitivna. Kot je povedala, bo s preostalimi tekmovalci zagotovo ostala v stikih. Kot je zaupala, so jo izpadli tekmovalci že kontaktirali in veseli se, da se bo z nekaterimi še naprej srečevala.

Martina Žibrat - 2
Martina Žibrat - 2FOTO: Facebook

KOMENTARJI (150)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478