Zadovoljna.si
Srečni so!

Domači trači

Martina iz Gostilne šokirala: 'Pretepel me je kot psa!'

N.J.
25. 11. 2013 08.29
119

Ljutomerčanka Martina Žibrat, ki je pred časom presenetila javnost, ko je v šovu spregovorila o svojih težkih izkušnjah v otroštvu in o tem, da jo je oče pretepal kot psa, je zdaj povedala, da o očetu sploh nima slabega mnenja.

Srečni so!
Srečni so! FOTO: osebni arhiv
Martina je v šovu pred časom spregovorila o bolj zasebnih zadevah. Ireni je zaupala, da ima tri starejše sestre. Oče najstarejše je umrl v prometni nesreči, njena mama, ki je bila tedaj v avtu, je bila skoraj eno leto v komi in je komaj preživela. Njena mama je nato spoznala drugega moža, ki je umrl za levkemijo, nato pa je v njeno življenje prišel Martinin oče, ki je veliko pil. Mama ga je z otroki zapustila, kasneje pa se vrnila k njemu. "Ko smo prišli nazaj, se je napil in me pretepel kot psa, da nisem mogla sedeti," je tedaj priznala Martina. Mamo je prosila, da očeta ponovno zapusti, saj ne more tako živeti. Stanje pa je bilo menda tako hudo, da je želela storiti samomor.
Spremljaj dogajanje v šovu Gostilna išče šefa - kjerkoli in kadarkoli - samo na VOYO!

Zdaj se imajo radi

"Definitivno tej dogodki niso bili v redu," zdaj dogajanje komentira Martina. "Niso bili lepi, ampak … v šovu smo se s tekmovalci pogovarjali o družinah, koliko nas je … popolnoma smo pozabili na kamere in jaz sem pač povedala po resnici. In če kdo kaj narobe misli, misli narobe. Jaz točno vem, kaj je bilo res in kaj ne." Martina za zdaj pravi, da so v družini v redu. "Smo super družinica in imamo se radi. Oče je pač malo pil, drugače pa je vse v redu," pravi. "Kljub dogodkom, oče je bil po srcu zelo dober, bil je dobričina, marsikaj mi je pustil in proti njemu nimam nič," je povedala. "Tisto so bili pač dogodki, ki smo jih pretrpeli, ko smo bili mladi, ampak zdaj smo na to pozabili." Martini je oče tako ostal v lepem spominu in v takem ga želi ohraniti tudi vnaprej.

Ne ozira se na preteklost

Martina zaenkrat pravi, da nima težav s tem, da je javno spregovorila o svojih bridkih izkušnjah in daje izdala, da je želela napraviti samomor. "Če bodo kdaj zaradi tega težave, bom povedala, da pač moje življenje ni bilo vedno lahko in rožnato, ampak stvari grejo naprej. Ne morem vedno gledati nazaj in pogrevati, kaj je bilo. Vedno je treba znova zaživeti," je prepričana.
 

V življenju gleda vedno samo naprej.
V življenju gleda vedno samo naprej.FOTO: Facebook
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (119)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478