Zadovoljna.si
Hajdi Korošec Jazbinšek - 8

Domači trači

Medtem ko se številni znani pari ločujejo, Hajdi in njen mož ...

J.V.
26. 10. 2015 11.13
16

Po številnih ločitvah, ki smo jim bili priča v zadnjih mesecih, je zelo lepo videti, da obstajajo tudi pari, ki so še vedno zaljubljeni do ušes. »Obletnica je samo en dan v moji najljubši ljubezenski zgodbi,« je ob drugi obletnici na svoj Facebook profil zapisala nekdanja otroška zvezdnica Hajdi Korošec Jazbinšek, ki se nekaj mesecev po porodu že lahko pohvali z vitko linijo.

 

 

Obletnica je samo en dan v moji najljubši ljubezenski zgodbi... komaj čakam vsako najino naslednjo stran, vsak odstavek, vsako vejico in piko. Dragi mož hvala ker si <3

Posted by Hajdi Korošec Jazbinšek on 26. oktober 2015

 

Hajdi Korošec Jazbinšek, ki jo je Slovenija spoznala, ko je še kot majhna deklica prepevala otroške pesmi, najbolj pa zaslovela s hitom Naš kuža, je nedavno na svojem Facebook profilu naznanila, da z možem te dni praznujeta obletnico.

»Komaj čakam vsako najino naslednjo stran, vsak odstavek, vsako vejico in piko. Dragi mož hvala ker si,« so besede, s katerimi je Hajdi izkazala ljubezen svojemu možu Urbanu, s katerim sta pred nekaj meseci že drugič postala starša. Dante je tako dobil bratca Evana.

Sodeč po fotografijah, ki jih nekdanja pevka dnevno objavlja na svojem družbenem omrežju, ljubezni in sreče v njihovem domu te dni ne manjka. Ponosna pa je tudi na to, da lahko nekaj mesecev po porodu že obleče svoje stare kavbojke. »Sicer leže, pa mal težje diham ... ampak sam da sm back,« je zapisala pod objavljeno fotografijo.

 

 

Sicer leže, pa mal težje diham ... ampak sam da sm back

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413