Zadovoljna.si
Po mnenju mnogih se v knjigi neokusno norčuje iz svoje žene Maje.

Domači trači

Murko se norčuje iz svoje žene?!

U.S.
13. 01. 2014 09.27
83

Eden in edini mojster samopromocije Damjan Murko je znova udaril in že na začetku leta izdal novo knjigo z naslovom Sladko življenje Damjana Murka. Rdeča nit so slaščičarski recepti, a to še zdaleč ni vse, kar knjiga obeta. Murko v njej spregovori tudi o slovenski politiki in oprsju svoje žene, iz katere se po mnenju mnogih neprimerno norčuje. Murko se na govorice požvižga in trdi, da bodo po branju knjige ljudje nanj gledali drugače.

Po mnenju mnogih se v knjigi neokusno norčuje iz svoje žene Maje.
Po mnenju mnogih se v knjigi neokusno norčuje iz svoje žene Maje.FOTO: Tibor Golob

Nobena skrivnost ni, da je pevec Damjan Murko izučen slaščičar. Svojega poklica sicer nikoli ni opravljal, saj se je po srednji šoli takoj začel ukvarjati z glasbo. Zdaj pa se je pa odločil, da se nam v obliki stripa predstavi še nekoliko drugače.

Izdal je svojo knjigo z recepti.
Izdal je svojo knjigo z recepti. FOTO: K.B.

Poleg receptov, ki jih je objavil v knjigi, v njej razkriva še nekaj pikantnosti iz svojega zasebnega življenja. Ne samo, da se v njej posmehuje slovenskim politikom, v določenih odstavkih se obregne tudi ob svojo ženo. "V knjigi se razgovorim tudi o ženinem oprsju. Pojasnim pa tudi, kako sem ji s smetano narisal brke na obraz," nam je v smehu pojasnil slavček.

In če so se mnogi ob listanju knjige začeli zgražati o 'neprimerni' vsebini za kuharsko knjigo, nam je Damjan zatrdil, da pretiravajo. "Besede o tem, da sem se malce pošalil na račun svoje žene, so vzeli preveč resno. Vse skupaj je pretirano. Res je, da se v knjigi najde vse, kar ste našteli, a nikakor ne v žaljivem smislu. Mislim, da bi knjigo morali prebrati prav vsi, ne samo tisti, ki jih zanima peka, pač pa vsi Slovenci, ki menijo, da me dobro poznajo prek branja tračev," nam je še zaupal Murko, ki pravi, da bodo nekateri po branju knjige nanj gledali drugače. "Verjamem, da jih bom tokrat še bolj presenetil," je še zaključil v svojem samozavestnem stilu.

KOMENTARJI (83)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471