Zadovoljna.si
Znan obraz ima svoj glas, Denis Avdić

Domači trači

Na njih ujeli tudi Avdića!

J.V.
16. 02. 2018 12.44
21

Je še kaj boljšega kot vožnja z motornimi sanmi po zasneženem mariborskem Pohorju? Če vprašate pevca in radijskega voditelja Tima Koresa, bo odgovor 'ne'.

Kores - vožnja z motornimi sanmi - 7
Kores - vožnja z motornimi sanmi - 7FOTO:

"Ni skrivnost, da rad uživam v naravi, in Pohorje je ena izmed teh lokacij, ki jih Slovenci premalo poznamo. Že od malega hodim gor in človek potem sčasoma spozna, da je pridobil poseben odnos z naravo, znaš jo ceniti, predvsem ker je zelo nepredvidljiva in ji gre brez nas čisto lepo," pravi Tim Kores, ki obožuje pohorske gozdove, koče in predvsem tamkajšnje ljudi.

Kores - vožnja z motornimi sanmi - 4
Kores - vožnja z motornimi sanmi - 4 FOTO:

"Spadajo med moje najboljše prijatelje. Pozimi vozimo motorne sani, saj drugače ne moreš od koče do koče zaradi ogromne količine snega. Tako da je to praktično edino prevozno sredstvo. Veliko se družimo oziroma kolikor nam čas dopušča."

Tako na Pohorje in vožnjo z motornimi sanmi pogosto povabi tudi svoje znane prijatelje, kot so raper Challe Salle, Denis Avdić in voditelj POP Ina Simon Vadnjal. "Dejstvo je, da motorne sani niso hec. Znajo biti zelo nevarne, če jih nevarno voziš. Ampak gre preprosto za druženje in od koče do koče se marsikaj zgodi. Vsaka vožnja je nekaj posebnega. Gor nas vlečejo tudi ljudje, ki so zelo srčni, vedno pripravljeni pomagati in dati vse. Zelo prijeten občutek, ko se želiš odmakniti od sveta."

"Challe Salle, Avdič, Vadnjal, zaseka, čebula in bučno olje. To je vse, kar človek potrebuje zgoraj, da je srečen," je v smehu za konec dodal Kori.

Kores - vožnja z motornimi sanmi - 3
Kores - vožnja z motornimi sanmi - 3FOTO:

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493