Zadovoljna.si
Jurij Zrnec in Sabina Kogovšek

Domači trači

Novica o ločitvi je udarila kot strela z jasnega

J.V.
17. 09. 2015 12.39
28

Čeprav leta še ni konec, se bomo leta 2015 vedno spominjali po številnih ločitvah, za katere so poskrbeli hollywoodski pari. Jennifer Garner in Ben Affleck, Gwen Stefani in Gavin Rossdale, Megan Fox in Brian Austin Green, to je le nekaj slavnih parčkov, ki so se v zadnjih mesecih odločili oditi vsak svojo pot. Zato smo se odločili, da pogledamo nazaj in se spomnimo nekaj najbolj odmevnih ločitev in razhodov, ki so zaznamovale slovensko estradno sceno.

Helena Blagne - 2
Helena Blagne - 2 FOTO: Pancho Production

Najbolj je odmevala novica, da se ločuje primadona Helena Blagne. Helena in Mitja sta vse do konca veljala za zelo usklajen par, tako zasebno kot poslovno. Kaj je šlo potem v njunem 17-letnem zakonu narobe, najbrž ne bomo nikoli izvedeli, saj Helena več kot to, da se ločuje, ne namerava povedati.

Nič manj razvpita ni bila niti novica, da se je sin ljubljanskega župana Jure Janković razšel z dolgoletno partnerko in mamo svojih dveh otrok, Vesno Janković. O svojem propadlem zakonu z Juretom Jankovićem nikoli ni v javnosti preveč rada govorila. Vedno je poudarila le, da sta z Juretom ohranila dober odnos in da upa, da ga bosta imela še naprej za voljo njunih dveh otrok, ki sta se jima rodila v času zakona.

Leta 2013 sta vsak svojo pot krenila tudi Damjan Damjanovič, direktor Slovenske filharmonije in sodnik v priljubljenem šovu Slovenija ima talent, in njegova bivša žena Sabina Cvilak.

Vesna in Jure Janković
Vesna in Jure JankovićFOTO: Damjan Žibert

V medijih se je kar nekaj mesecev govorilo tudi, da močno škripa v zakonu zakoncev Hrvatič. Čeprav sta se tako Rajko kot Daša zavila v molk, sta kasneje vendarle priznala, da sta se uradno ločila nekaj mesecev po tem, ko se je Daša s sinčkom že preselila nazaj domov k staršem.

Maja Bulc Raspopović, nekdanja manekenka, danes pa uspešna poslovna ženska, se je pred dobrim letom znašla sredi ločitvenega postopka z nekdanjim možem Sebastjanom, s katerim iam tudi dva otroka. "Ločujeva se, ostale podrobnosti so najine in tako bo ostalo," je bila jasna in kratka Maja, ko smo jo poklicali in jo prosili za izjavo."Moj zasebni odnos je bil vedno zasebni in pri tem bo tudi ostalo," nam je pojasnila že marca, tako da kakšnih sočnih podrobnosti tudi tokrat nismo pričakovali. Njuni prijatelji pa so medijem zaupali, da sta ne glede na vse ohranila prijateljski odnos, saj naj bi ju še naprej povezovala ljubezen in skrb za čudovita otroka, ki sta se jima rodila v zakonu. In prav je tako!

Za eno izmed najbolj odmevnih medijskih ločitev sta poskrbela tudi Jurij Zrnec in Sabina Kogovšek. Igralec naj bi se takrat odselil tudi iz njunega skupnega doma in čeprav naj bi sprva kazalo, da bo ločitev neizogibna, jima je kasneje z veliko truda vendarle uspelo rešiti zakon. No, vsaj tako se je sprva zdelo. Kmalu se je namreč izkazalo, da njunega zakona ni več mogoče rešiti in igralca sta odšla vsak svojo pot.

Finalni izbor 3 - 3 - 11
Finalni izbor 3 - 3 - 11FOTO: Miro Majcen

Za razliko od številnih znanih parov, ki med ločitvenim postopkom perejo umazano perilo v javnosti, sta se Boštjan in Nataša Menart ločila zelo potiho. Njun ločitveni postopek je svoj epilog dobil že leta 2007, novico o ločitvi pa sta skrivala kar šest let. "Sporazum o delitvi premoženja je bil podpisan v Sloveniji leta 2007. Lahko vam le še enkrat potrdim, da z bivšo ženo nimava nobenih zahtevkov drug do drugega, kar je bil tudi namen sporazumne ločitve,“ nam je zaupal Boštjan in dejal, da je bil dogovor o ločitvi sklenjen v obliki notarskega zapisa, torej sporazumno.
 

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368