Zadovoljna.si
Jernej Tozon in Kaly Kolonič

Domači trači

Je to nov par na slovenski estradni sceni?!

U.S.
18. 07. 2014 09.48
28

"Prosim, preverite, ali je Jernej Tozon zaseden. Zadnje čase je zelo nasmejan. Bi rekla, da je do ušes zaljubljen," se je glasilo sporočilo, ki smo ga pred dnevi prejeli na naše uredništvo. In glej, glej, govorice, da je najlepši Čuk oddan so se pojavile tudi drugje ...

Jernej Tozon in Kaly Kolonič
Jernej Tozon in Kaly KoloničFOTO: Facebook

Ja, potem nam pač ni preostalo drugega, kot da smo zadevo raziskali. Sprva smo sicer skušali stopiti v stik z Jernejem osebno, a se ta na naše klice med svojim dopustom ni odzival. Kasneje smo izvedeli, da se trenutno s prijatelji mudi na Hrvaškem, natančneje na Kornatih, kjer si je moška družba privoščila nekaj dnevni oddih.

Potem smo na telefon dobili Kaly Kolonič, piarovko skupine Čuki. Na ušesa nam je medtem prišlo, da naj bi prav postavla plavolaska osvojila srce sicer zelo dostopnega, a zasebno precej zadržanega Jerneja. "Jernej, kot veste, rad reče, vedno se je pisalo in vedno se bo. Sam ima jasno stališče glede zasebnega življenja in tega ne komentira in ne deli z mediji," je ostala skrivnostna Kaly.

Kaj pa govorice, da je prav ona omrežila postavnega Čuka? Je kaj resnice na tem? "Vse govorice moram zanikati. Res je, da imam fanta, ki pa ga ne želim izpostavljati. Tudi jaz sem se že v preteklosti odločila, da bom svoje javno življenje strogo ločevala od zasebnega," nam je še zaupala v telefonskem pogovoru, s čimer pa ni neposredno ne zanikala ne potrdila razmerja z najbolj priljubljenim Čukom.

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493