Zadovoljna.si
Tina Maze in Andrea Massi

Domači trači

Mazejeva naredila konec vsem ugibanjem!

J.V.
23. 05. 2014 08.04
43

Če se je še pred kratkim ugibalo, ali sta Tina Maze in Andrea Massi zasebno še vedno parček, sedaj o tem ni več nobenega dvoma. Pred nekaj dnevi so ju namreč opazili, ko sta se popolnoma sproščeno sprehajala po prestolnici in seveda ni minilo dolgo, ko ju je nekdo prepoznal in s svojim mobilnim telefonom hitro posnel fotografijo.

Tina Maze in Andrea Massi
Tina Maze in Andrea MassiFOTO: Damjan Žibert

Prepoznavna na vsakem koraku, se Tina Maze in Andrea Massi, tudi tokrat nista mogla izogniti temu, da ju nekdo ne bi fotografiral, ko sta se sprehodila po ljubljanskih ulicah in se odpravila po opravkih. Ker je smučarske sezone za letos konec, je Tina svojo športno pravo zamenjala za bolj lahkotna in ženska oblačila, ter v kratkem krilu pokazala svoje izklesane noge.

Še nedolgo nazaj se je šušljajo, da naj bi se parček razšel, a kot kaže jima gre zasebno še vedno zelo dobro, ali bosta poslovno sodelovala tudi prihodnjo sezono, pa za zdaj še ni znano. Mnogi upajo, da Andrea ostane del ekipe Team to aMaze še eno leto, Tina pa je že potrdila, da se z belih strmin vsaj za eno leto še nima namena posloviti.
 

KOMENTARJI (43)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493