Zadovoljna.si
Alenka Godec

Domači trači

Ne boste verjeli, kako je izgledala pred 20 leti!

J.V.
04. 01. 2016 11.14
27

Znana slovenska pevka, ki je danes videti veliko mlajša kot pred leti, je Alenka Godec. Če pogledamo enega njenih starih posnetkov, je očitno, da se je morala zelo potruditi, da je pridelala današnji videz. Njena preobrazba je posledica stroge diete in veliko gibanja. Rezultat pa je veliko bolj svež, mladosten videz.

Alenka Godec
Alenka GodecFOTO: 24ur.com

Priljubljena pevka Alenka Godec je na slovenski glasbeni sceni prisotna že 25 let – 11. junija 1988 je namreč prvič stala na odru, to pa je bil le začetek nadvse uspešne glasbene kariere, ki še vedno traja.

V teh dveh desetletjih pa se ni razvijala in spreminjala le njena glasba, temveč tudi Alenka, tako karakterno kot tudi vizualno. S pomočjo zdravega načina življenja ji je že pred leti uspelo izgubiti kar 15 kilogramov in Alenka je danes videti bolj mladostna kot kdajkoli prej. "No, leta se nalagajo tudi meni. To je del življenja. Živim dokaj zdravo, uporabljam različne kreme proti gubam, to pa je tudi vse. (smeh) Ne rečem, da se veselim staranja, a sem se s tem delom življenja nekako spoprijateljila in ga skušam malo upočasniti. A pride do vsakogar. Do mene bo starost prišla tako, kot ji veleva mati narava," nam je pred časom priznala.

Ob pogledu na fotografije iz njenega arhiva in tiste danes je kar težko verjeti, da gre za isto osebo.

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471