Zadovoljna.si
Njuna romanca je še zelo sveža.

Domači trači

NE Matjaža, omrežila je Rada!

U.S.
06. 06. 2014 14.28
18

Čeprav smo še pred kratkim ugibali, ali je Daša Gradišek osvojila srce sotekmovalca iz šova Znan obraz ima svoj glas, Matjaža Kumlja, se je seda izkazalo, da je mična plavolaska v resnici očarala igralca Rada Muleja.

Njuna romanca je še zelo sveža.
Njuna romanca je še zelo sveža. FOTO:
Zasebno življenje Daše Gradišek je zadnje čase pogosto 'na tapeti'. Vse odkar je pričela z nastopanjem v šovu Znan obraz ima svoj glas ji mediji praktično ne dajo miru. Iz tedna v teden jih zanima kaj drugega, največkrat pa beseda nanese na Dašino ljubezen. Tako je izjemna vokalistka javnosti že razkrila, da je imela v preteklosti razmerje s Švicarjem, kamor se je leta 2010 zaradi ljubezni tudi preselila. Potem se je šušljalo, da je osvojila srce postavnega Matjaža Kumlja, sotekmovalca iz šova, a se je na koncu izkazalo, da tudi iz te moke ne bo kruha in da sta z Matjažem postala le dobra prijatelja.
POKUKAJTE V ZAKULISJE ŠOVA ZNAN OBRAZ IMA SVOJ GLAS - ekskluzivno na VOYO!

Resnica o sveži ljubezni

A kot vse kaže, skrivnostna Daša vseeno ni samska. Vsaj zadnje tedne ne, ko jo oboževalci vse pogosteje videvajo z igralcem Radom Mulejem. "Poznava se šele dober mesec. Zaenkrat se imava lepo, sva pa še v fazi spoznavanja. Več pa trenutno ne bi komentirala," nam je svežo zaljubljenost vseeno potrdila Daša, ki nas iz tedna v teden navdušuje v priljubljenem nedeljskem šovu Znan obraz ima svoj glas.

Vas zanima, kako se bo odrezala tokrat? Ne zamudite NOCOJŠNJE ODDAJE - pričnemo že ob 20. uri, kje drugje kot na POP TV.

Nazadnje je Daša imitirala priljubljeno Tajči, kako se bo odrezala tokrat preveri nocoj ob 20. uri SAMO na POP TV.
Nazadnje je Daša imitirala priljubljeno Tajči, kako se bo odrezala tokrat preveri nocoj ob 20. uri SAMO na POP TV.FOTO: Aljoša Kravanja

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493