Zadovoljna.si
Mina Lavtižar in Peter Prevc

Domači trači

Noseča je!

STA/J.V.
23. 02. 2018 11.06
4

Smučarski skakalec Peter Prevc in njegova izbranka Mina Lavtižar se bosta junija razveselila prvega otroka.

Eden izmed najboljših slovenskih smučarskih skakalcev pričakuje prvega otroka. Njegova izbranka Mina naj bi bila trenutno v petem mesecu nosečnosti, pred Petrom pa so novi življenjski izzivi. Ali se bo parček junija razveselil deklice ali dečka, zaenkrat ostaja skrivnost. 

Prevc, ki je na olimpijskih igrah v Pjongčangu zasedel 10. in 12. mesto ter peto mesto ekipno, je za Mednarodno smučarsko zvezo (Fis) sicer pred kratkim povedal, da je s smučarskimi skoki začel tako, da si je okoli hiše gradil hribčke in z njih skakal. Ko so ti hribčki postali hribi, ga je oče vpisal v smučarsko-skakalni klub.

25-letnik se je za smučarske skoke odločil preprosto zato, ker je bil v tem dober in je užival v skakanju. Njegov ritual pred tekmo je, da spije kavo, ko pride na skakalnico, je dejal v pogovoru za zvezo Fis, ki ga je v obliki videoposnetka objavila na spletni strani.

Prevc, ki se sicer z reprezentančnimi kolegi danes poslavlja od Južne Koreje, je še dejal, da uživa v spremljanju vseh olimpijskih športov, a posebno pozornost bo namenil hokeju in smučanju.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493