Zadovoljna.si
Tina Maze in Valerio Ghirardi

Domači trači

Tino Maze navdušuje nov moški?!

U.S.
13. 06. 2014 11.43
25

Tina Maze zagotovo ostaja prva dama slovenskega ženskega alpskega smučanja. In kot se za šampionko njenega kova spodobi, ob sebi želi le izjemne strokovnjake, ki ji pomagajo soustvarjati zgodbo o uspehu. Eden teh je tudi Andrea Vianello, serviser Tininih smuči, s katerim je Črnjanka zelo zadovoljna.

Andrea Vianello, serviser Tininih smuči
Andrea Vianello, serviser Tininih smučiFOTO: Facebook
In prav Andrea Vianello je pred dnevi naredil velik korak v svojem življenju. Svoji izbranki je obljubil večno zvestobo. "Andrea je leteči ribič, njegov 'hobi' pa je priprava smuči za olimpijsko prvakinjo ... je najboljši serviser na svetu. Čudovita oseba ... pravkar poročen s Carolino Ruiz Castillo. Čestitke! OLE," je Tina zapisala pod objavljeno poročno fotografijo.

Ker je na fotografiji zelo šarmanten gospod in ker mu je prav tako ime Andrea, so se mnogi pričeli spraševati, kdo pravzaprav je omenjeni Andrea in kakšno vlogo 'ta novi' moški igra v življenju odlične Črnjanke. Kot se je izkazalo kasneje, gre za 'starega mačka' iz njene ekipe - Andreo Vianello, serviserja, ki ga je proizvajalec Tininih smuči namenil izključno naši šampionki. Andrea je s svojim prihodom v ekipo prinesel bistvene spremembe. »Pozitivna in topla osebnost ga krasi že od nekdaj, ampak da je tako zelo dober v svojem poslanstvu, pa nisem vedela nikoli,« je Tina o njem zapisala na svoji spletni strani.

Da je naša Tina zelo muhasta in izbirčna, smo v medijih lahko prebrali že večkrat. Še posebej zahtevna pa dvakratna olimpijska prvakinja postane, ko beseda nanese na moške in njeno ekipo. Takrat si želi, da so ob njej samo največji strokovnjaki, zato ni nič čudnega, da je z obema Andreema – Massijem in Vianello zelo zadovoljna.

Tina Maze in Valerio Ghirardi
Tina Maze in Valerio GhirardiFOTO: Damjan Žibert

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493