Zadovoljna.si
Po nekaj mesecih v njuni zvezi že škriplje?

Domači trači

Damjanovič ostal sam, ker je prereven zanjo?!

J.V.
05. 08. 2014 07.58
79

Nekdanji žirant priljubljenega šova X Faktor Damjan Damjanovič je aprila letos po ločitvi od Sabine Cvilak spet našel srečo v ljubezni. Medijem je takrat zelo hitro uspelo 'izvohati', kdo je skrivnostna svetlolaska, s katero se je pojavil na enem od družabnih dogodkov, a kot kaže, so se v njuni romanci že pojavili prvi problemi.

Po nekaj mesecih v njuni zvezi že škriplje?
Po nekaj mesecih v njuni zvezi že škriplje?FOTO:

Damjan Damjanovič in stevardesa Sara Janša sta se v javnosti prvič pojavila aprila letos, ko se je par udeležil premiere baletne predstave Don Kihot. Brhka mladenka se je kmalu potem v rumenih medijih začela pojavljati kot nova izbranka ločenega Damjanoviča, če je verjeti poročanju revije Lady, pa so se v njuni kratki romanci že pojavile prve težave.

Mlada stevardesa naj bi bila razočarana nad debelino njegove denarnice, kar je popolnoma razumljivo glede na to, da sta za njim ločitev in delitev premoženja z nekdanjo ženo in operno pevko Sabino Cvilak. O tem je menda potožila tudi svojim prijateljicam in jim razkrila, da se menda že ozira za bolj premožnim princem na belem konju.

Novo srečo v štajerski prestolnici naj bi že pred meseci našla tudi Damjanovičeva nekdanja žena. Mediji so že pred časom poročali, da je sedaj srečna v objemu kočijaža Marka Vujinića, s katerim so jo povezovali že v času zakona.
 

 

 

KOMENTARJI (79)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493