Zadovoljna.si
Prevc - naslovna

Domači trači

Tako se Prevc pripravlja na prihod otroka!

J.V.
30. 04. 2018 09.05
2

Smučarski skakalec Peter Prevc in njegova izbranka Mina Lavtižar sta februarja letos razkrila veselo novico, da bosta junija prvič postala starša. Sodeč po nedavni objavi na Instagramu, se parček že intenzivno pripravlja na prihod novega družinskega člana!

Za smučarskega skakalca Petra Prevca in njegovo dolgoletno izbranko Mino Lavtižar bo letošnje poletje zelo pestro. Parček namreč meseca junija pričakuje prvega otroka in ker je Mina trenutno v zadnjih tednih nosečnosti, sta se že lotila priprav na prihod novega družinskega člana.

Medtem ko je verjetno Mina tista, ki je zadolžena za nakup otroških oblačil, pa je Peter zavihal rokave in se lotil bolj moških opravil, kot je beljenje stanovanja. S tem se je pohvalil tudi na družbenem omrežju Instagram in objavil fotografijo, pod katero je zapisal 'Dopustniški trenutki'.

Glede na velik nasmeh na njegovem obrazu se Peter očitno neizmerno veseli nove vloge v življenju, ali je na poti deček ali deklica, pa za zdaj še ni znano. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375