Zadovoljna.si
Anja Rupel, Pika Božič, Nuša Derenda in Alenka Godec

Domači trači

Pika Božič je lani tretjič postala mamica, te dni pa ...

J.V.
10. 11. 2015 11.31
39

Se še spomnite Pike Božič? Pevka se je pred leti umaknila z glasbene scene in se od takrat le nekajkrat pojavila v medijih. V zadnjem letu se je posvečala predvsem svoji družini, pred nekaj dnevi pa se po dolgem času vrnila v glasbeni studio, kjer pa ni bila sama!

Anja Rupel, Alenka Godec, Nuša Derenda in Pika Božič so po 14 letih znova združile moči, in kot pravijo same, 'zakuhale' nekaj novega. Kakšno glasbeno poslastico nam bodo pripravile, za zdaj še ni znano, a glede na to, da gre za najbolj priznane pevke pri nas, nas zagotovo čaka nekaj posebnega.

Anja se je po nekaj letih odmora pred kratkim na glasbeno sceno vrnila z novim singlom 'Najljubša napaka'. »Odločitev ni bila trenutna. Nekako se je vse poklopilo. Naslednje leto imam 20-letnico solistične kariere, obenem pa bo minilo tudi 33 let od začetka moje glasbene poti. Tako da se je ideja, da bi izdala album, ki bo nekakšen prerez mojega dela, že nekaj časa podila po moji glavi. In če bo že nov album, se mi je zdelo fino, da bo na njem, poleg starih sklad, tudi nekaj novih,« nam je o vrnitvi na glasbeno sceno zaupala pred kratkim, te dni pa kot kaže že pripravlja novo glasbeno poslastico.

V glasbenem studiu so se ji pridružile tudi Alenka Godec, Nuša Derenda in Pika Božič, o kateri že nekaj časa ni bilo slišati ničesar novega. Spomnimo, lani maja je pevka prav potiho že tretjič postala mamica. S partnerjem Andrejem Slaparjem sta namreč dobila deklico, ki sta ji nadela ime Lila. Pika se v teh letih ni prav veliko spremenila, njeni nekdanji oboževalci pa bodo zagotovo veseli njene vrnitve za mikrofon. 

 

 

Opa, po 14 letih bomo spet eno "zakuhale"! :)Z Anjo Rupel, Piko Božič in Nuša Derenda <3

Posted by Alenka Godec - Uradna FB stran on 9. november 2015

 

KOMENTARJI (39)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413