Zadovoljna.si
Tokrat je na četrti žirantski stolček sedla Helena Blagne.

Domači trači

Poglejte in se prepričajte: podlegla je tudi Helena Blagne!

U.S.
13. 06. 2014 13.11
59

Konec pomladi oziroma kar začetek poletja je izvrsten čas za nove začetke, spremembam pa je vrata v svoje življenje odprla tudi pevka Helena Blagne. Po tem, ko je končala dolgoletno zakonsko zvezo, se je pred časom odločila še za preobrazbo svoje pričeske, korak, s katerim ženske velikokrat okronamo spremembe v našem zasebnem življenju.

Preden je stopila na oder, je poskrbela še za brezhibno pričesko.
Preden je stopila na oder, je poskrbela še za brezhibno pričesko.FOTO: Facebook
Največja slovenska diva se je tako tudi javnosti že pokazala v povsem novi podobi. "Drugačna je," smo večkrat slišali, pa tudi, da bolj mladostno izgleda in da ji nova pričeska naravnost pristoji.

Po vzoru številnih zvezdnic si jih je nadela tudi ona

Helena Blagne je znana po tem, da videz veliko pomeni. Kot se za pravo divo spodobi, je vedno urejena od glave do pet, kjerkoli se že pojavi. In tudi tokrat, ko je stopila pred občinstvo, zbrano na finalni oddaji najbolj zvezdniškega šova te pomladi Znan obraz ima svoj glas, ni bilo prav nič drugače. Še pred prihodom na oder je obiskala svojega frizerja, ki jo je uredil za sam nastop.

Dolge lasne podaljške ji je frizer lepo zravnal in moramo reči, da je bila prva dama slovenske glasbene scene tokrat res videti še bolj zapeljiva kot sicer. Seveda pa je ob novi pričeski poskrbela tudi za lepo poudarjen, zanjo že kar nekako značilen dekolte, ki je navdušil množice, zbrane pred malimi ekrani.

Kako se je Helena odrezala v finalni oddaji Znan obraz ima svoj glas, ko je sedla na žirantsko klop poleg Tanje Ribič, Irene Yebuah Tiran in Boštjana Gombača, si lahko že ogledate na VOYO. Pa tudi sicer vam ponujamo kar nekaj ekskluzivnih posnetkov iz zakulisja priprav na svojevrsten šov.

Tokrat je na četrti žirantski stolček sedla Helena Blagne.
Tokrat je na četrti žirantski stolček sedla Helena Blagne.FOTO: Aljoša Kravanja


KOMENTARJI (59)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493