Zadovoljna.si
Tara in Jan

Domači trači

Priznala, da ga nista načrtovala

J.V.
21. 07. 2015 07.52
53

Letošnji morski oddih bo za simpatično televizijsko voditeljico Taro Zupančič in Jana Plestenjaka prvi, ki ga bosta skupaj preživela kot par. Eden najlepših slovenskih parov, ki že nekaj časa ne skriva več ljubezni, dopusta sicer še nima načrtovanega in Tara nam je zaupala, da se bo ta zgodil povsem spontano.

Tara in Jan
Tara in JanFOTO: POP TV/Miro Majcen

»Poletje je čas za nabiranje novih inspiracij, za morje, sonce in dobre knjige,« pravi Tara, ki obožuje poletje. »Pa tudi za tiste sladke trenutke sproščenosti in počitek. Poleti obožujem tople večere, občutek svobode, ki objame telo in duha, ko mimo zapiha veter, pa vse tiste vonje morja, soli, sončne kreme in svežine.«

"Rojena sem 8. avgusta in sem popolnoma poletni tip človeka," priznava Tara, za katero bo letošnje poletje še toliko lepše, saj ga bo preživela z Janom Plestenjakom.

"Letošnji oddih še ni načrtovan, zgodil se bo popolnoma spontano, kar pa ima tudi svoj čar. Preživela pa ga bom seveda s tistimi, ki jih imam rada. No, s tistim enim," z nasmeškom na obrazu pove Tara.

KOMENTARJI (53)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413