Zadovoljna.si
Vnovič sta našla skupno srečo.

Domači trači

Zakonca Zeneli naredila nekaj, česar ni pričakoval nihče!

U.S.
03. 06. 2014 13.32
57

Se ju spomnite? Bila sta glavni zvezdi zvezdniškega Big Brotherja, ki se je pred leti odvijal na naši televiziji. Takrat sta pred kamerami delovala dokaj usklajeno, kasneje pa so njun zakon načele prevelike razlike, zaradi katerih sta se po enajswtih letih zakona leta 2011 tudi ločila.

"Rekla sem DA," je prijateljem prek spleta sporočila Nana.
"Rekla sem DA," je prijateljem prek spleta sporočila Nana.FOTO: Facebook

Kot da bi slavila obletnico ločitve, sta si po nekaj več kot treh letih ločenega življenja pred dnevi Nana Nataša in Gena Zeneli znova obljubila večno zvestobo. Saj ni res, boste rekli, pa je. Nataša, ki je po ločitvi uporabljala samo dekliški priimek Hegler, je prijateljem pokazala nov poročni prstan, pod fotografijo, ki naj bi nastala na nedavni vnovični poroki, pa zapisala: "Rekla sem DA!" Čestitke so nemudoma pričele deževati.

Vnovič sta našla skupno srečo.
Vnovič sta našla skupno srečo. FOTO: Facebook

Nano smo za izjavo, kako to da sta se z Geno zopet poročila in ali ju je prav življenje v tujini znova zbližalo, prosili tudi mi, a na njen odgovor prav zaradi zadržanosti v tujini še čakamo.

Kot je znano, sta se zakonca leta 2011 po enajstih letih zakona razšla in ločila. Gena nam je takrat potrdil, da drži, da je samski, in dodal, da sta z Nano kot dva različna svetova, a da bosta vedno ostala prijatelja. ''Z Nano se imava še vedno enkratno, čeprav sem samski, bo Nana vedno moja dobra prijateljica, vedno je bila in bo ostala,'' je zatrjeval. In očitno je mislil resno.

Nekoliko naj bi ju zbližala že Natašina nedavna bolezen, ki je bila huda preizkušnja ze njeno celotno družino. Takrat ji je najbolj ob strani stal prav Gena in pa seveda otroka, ki sta bila in še vedno sta vir vse njene energije.

KOMENTARJI (57)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493