Zadovoljna.si
Tina Maze - 1

Domači trači

Mokri užitki Tine Maze in njenega Massija

J.V.
26. 06. 2014 07.22
25

»Po dnevu razvajanja in predajanja sončnim žarkom, ki nas vsak dan napolnijo z energijo, sva prišla v bližnji bar na plaži. Tam je bilo veliko ljudi, vsi dobre volje, srečni, plesoči, nasmejani in razigrani,« je v svojo zadnjo blog objavo zapisala Tina Maze, ki te dni skupaj z Andreo Massijem uživa v čarih poletja.

Tina Maze
Tina Maze FOTO: Facebook

Tino je navdušila predvsem glasba, ki je igrala v ozadju. »Zaslišala sem melodijo skladbe Andree Boticellija in Sarah Brightman 'Time to say goodbye',« je zapisala Tina, ki so jo poleg romantične glasbe očarali tudi sončni vzhodi in zahodi.

»Sončni zahodi imajo vedno nek poseben šarm, v spremljavi te prelepe glasbe, kot vsaka stvar, ki jo spremlja glasba, pa so še bolj čustveno doživetje.«

Za konec je naša najboljša smučarka izrazila še hvaležnost, da lahko znova občuduje vzhajanje sonca. Tina je na počitnicah očitno zelo romantično razpoložena in na italijanski obali preživlja nepozabne počitnice.
 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493