Zadovoljna.si
Samanta Rejc Debevec

Domači trači

Samanta Rejc Debevec: 'Vsako noč skupaj zaspiva!'

U.S.
30. 12. 2013 08.53
6

Estradnica Samanta Rejc Debevec, ki je pred leti medije polnila z zgodbami o svoji umazani ločitvi, danes pa je v prvi vrsti lastnica modne agencije, je že nekaj let samska. Ja, samska, prav ste prebrali, kar pa še ne pomeni, da je osamljena. Srečna, da ji v teh prazničnih dneh dela družbo kosmatinka Snežka, se je ob kužkinem 10 rojstnem dnevu povsem raznežila na svojem Facebook profilu.

Samanta Rejc Debevec
Samanta Rejc DebevecFOTO: Facebook

"Pes me nikoli ni ugriznil. Ljudje pa," je že pred leti dejala ena in edina Marilyn Monroe. Podobnih misli pa je danes zagotovo tudi Samanta Rejc Debevec, ki je že pred ločitvijo spoznala, da ljudje niso vedno tisto, za kar se izdajajo. In ker ji drobcena bela kepica Snežka stoji ob strani že 10 let, je njuno prijateljstvo res iskreno in pristno, navezanost pa iz dneva v dan večja.

"Skupaj sva preživeli marsikaj. Tisočkrat me je videla jokati, velikokrat tudi smejati. Zvesta je in njena ljubezen je stalna, kar je več, kot sem v svojem življenju dobila od ljudi. Vsako noč skupaj zaspiva in čeprav ne more nadomestiti človeške topline, mi vsakokrat ogreje srce," je zapisala pred dnevi na svojem Facebooku profilu.

Da je življenje nepredvidljivo in da prav nič ni večno, je zapisala v nadaljevanju in priznala, da zadnja 3 leta živita sami, a jima kljub temu ni nikoli dolgčas. Skupaj sta nato še vsem prijateljem zaželeli lepe praznike in ju razveselili s simpatično fotografijo.
 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478