Zadovoljna.si
Ilka po napornem treningu

Domači trači

Seksi slovenska smučarka že uživa na morju!

U.S.
11. 07. 2014 08.23
25

Nekaj mesecev po tem, ko se je slovenska smučarka Ilka Štuhec svojim navijačem prek Facebooka zahvalila za vso podporo z zelo provokativno fotografijo, je sedaj svoje pristaše razveselila z novo - tokrat nekoliko bolj zakrito, a vseeno zelo osebno fotografijo s krajšega oddiha, ki si ga je privoščila med napornimi treningi.

Ilka po napornem treningu
Ilka po napornem treninguFOTO:

Ilka si je med intenzivnimi pripravami na novo smučarsko sezono vzela nekaj časa zase – za sprostitev in razvajanje. »Malo sprostitve in sončenja med treningi,« je zapisala pod eno zadnjih fotografij, ki jih je objavila na svojem družabnem profilu. 

Načeloma je objavljena fotografija naletela na odobravanje njenih navijačev, ki smučarki ne zamerijo, da si sem ter tja privošči tudi nekaj razvajanja, le redkim pa je šlo dejstvo, da se 24 ur na dan ne poti v telovadnici, v nos. "Ti bi malo več trenirala pa malo manj bila na FB pa bedne fotke gor dajala pa bi bili rezultati mogoče boljši. Kaj praviš?" ji je zabrusil eden odkrito.

Ilka se na njegove nesramne pripombe ni odzvala, so ji pa v bran stopili oboževalci, ki so neotesanca hitro utišali. "Če ti ni všeč, se pa umakni, pika amen," je zapisala zvesta navijačica obetavne smučarke. "Kot da ona pa nima pravice do prostega časa," pa so se hudovali še drugi.

Na čigavi strani pa ste vi?

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493