Zadovoljna.si
Ko ko komedija - 33

Domači trači

Ulala, Jan ima novo!

J.V.
31. 03. 2015 08.03
62

Priljubljeni pevec Jan Plestenjak, ki se je odločil, da si vzame enoletni premor, napolni svoje baterije in ta čas posveti ustvarjanju nove glasbe, je menda tudi sveže zaljubljen. Tako kot v preteklosti je tudi tokrat zelo sktivnosten glede nove srčne izbranke, a sodeč po njegovi objavi na družabnem omrežju, o njej piše tudi pesmi.

Spomnimo, Janova zadnja romanca je bila z manekenko Tino Gaber.
Spomnimo, Janova zadnja romanca je bila z manekenko Tino Gaber.FOTO: Miro Majcen / Facebook

Najbolj šarmantni slovenski pevec je pred nekaj dnevi praznoval svoj 42. rojstni dan in če so govorice resnične, tega dne ni preživel sam.

Po prestolnici naj bi se namreč že nekaj časa šušljajo, da je Jan sveže zaljubljen, kdo je nova izbranka pa zaenkrat ostaja skrivnost. Revija Nova poroča, da naj bi jo Jan skrival pred javnostjo, kar roko na srce, ni nobeno presenečenje.

Nekoliko manj pa je skrivnosten glede ustvarjanja nove glasbe, ki se ji je letos popolnoma posvetil. In prav besedilo nove pesmi namiguje na njeno zaljubljeno stanje. »Verjetno slep sem ko te gledam/izgorel od dolgih let/nasedal praznim sem besedam/in ženskam hladnim kakor led/jaz čutim da si druge vrste/ker taka si kot čista vest/spolzela boš skoz moje prste/če zdaj ne stisnem jih v pest ...« se glasi besedilo pesmi, ki ga je delil na svojem Facebook profilu.
 

KOMENTARJI (62)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471