Zadovoljna.si
Brendi z družino

Domači trači

Prezgodaj nas je zapustil!

J.V./U.S.
27. 06. 2014 08.39
3

Pred tremi leti je Slovenijo pretresla tragična novica, da je zaradi srčne kapi življenje izgubil eden izmed najbolj priljubljenih pevcec pri nas. V času obletnice njegove smrti je spomin na svojega očeta obudil tudi njegov sin Dejan, ki pa zagotovo ni edini, ki še vedno čuti bolečo izgubo.

Dejan in Brendi
Dejan in BrendiFOTO: Facebook

"Danes ob tretji uri zjutraj je zaradi srčne kapi umrl pevec Brendi," se je glasila novica, ki je 19. junija pred tremi leti pretresla celotno Slovenijo.

49-letni Branko J. Vunjak, kot je bilo njegovo pravo ime, je namreč sredi nastopa doživel srčni zastoj in mnogo prekmalu zapustil ženo Danico, sina Dejana in hčerko Tino. Oba imata na očeta zelo lep spomin in Dejan je že večkrat poudaril, da je bil njegov oče zelo velik človek in njegov najboljši prijatelj.

Tina je odsotnost svojega očeta še toliko bolj občutila pred nekaj tedni, ko se je kot nevesta sprehodila do oltarja, kamor jo je namesto Brendija pospremil njen brat. "Bilo je nekaj posebega iz mojega zornega kote, saj je bila celotna poroka v zelo sproščenem vzdušju. Vse skupaj pa bo ostal en velik izredno lep spomin. Pred oltar sem sestro odpeljal jaz in priznam, bilo je kar čustveno," nam je zaupal mladi pevec, ki je po mnenju mnogih čedalje bolj podoben svojemu slavnemu očetu.

Brendi si je v svoji 25 let dolgi glasbeni karieri pridobil številne zveste obožavalce, ki še danes prepevajo njegove pesmi in se ga spominjajo. "Prezgodaj nas je zapustil!" so si enotni, po drugi strani pa veseli, da jih s svojo glasbo razveseljuje še naprej sin Dejan, ki na tak način uresničuje svoje sanje in nadaljuje očetovo poslanstvo.

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493