Zadovoljna.si
Piknik pod klobuki - 41

Domači trači

Ganljivo slovo Jana Plestenjaka

J.V.
06. 01. 2015 08.22
69

... z glasbenih odrov namreč. Priljubljeni pevec je po letu, ki so ga zaznamovali številni koncerti, pred nekaj dnevi na svojem družabnem omrežju Facebook razkril, da se bo zanekaj časa umaknil iz javnosti in medijev ter se posvetil ustvarjanju nove glasbe. Novica, ki je razočarala njegove številne oboževalke.

Jan Plestenjak-Facebook objava
Jan Plestenjak-Facebook objavaFOTO: Facebook

»Dve nepozabni leti koncertov ob izidu 'Večja od neba' sta mimo...toliko čarobnih trenutkov sem spet doživel na odrih zaradi vseh vas, ki ste peli z mano...pogrešal vas bom," je zapisal priljubljeni pevec, ki se je, kot kaže, že lotil ustvarjanja novih glasbenih uspešnic, ki se bodo uvrstile na njegov že trinajsti studijski album.

"V tem letu bom posnel svoj 13. album in v meni je že nek prijeten nemir...nabirajo se ideje...in vzel si bom čas. Hočem vam dati najboljše kar znam...Hvala! Vaš Jan."

No, čeprav se bo Jan za nekaj časa poslovil, pa nas kmalu čaka njegova nova glasbena poslastica, ki bo s seboj prinesla tudi novo turnejo. Sicer pa je Jan lansko leto naslovnice rumenih medijev polnil predvsem s svojim ljubezenskim življenjem. Njegova romanca z manekenko Tino Gaber je dvignila kar nekaj prahu, ali je par še vedno skupaj ali ne, pa za zdaj ni znano.


 

KOMENTARJI (69)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471