Zadovoljna.si
Špela in Dario

Domači trači

Presrečna Špela Grošelj nam ga je predstavila!

U.S.
03. 07. 2014 08.26
44

Pevka Špela Grošelj nam je z največjim veseljem predstavila nov videospot za pesem Cmok Cmok. In kdo je fant, ki jo je pred kamerami tako očaral? Je kakšna iskrica med njima preskočila tudi v resnici? Špela nam je zaupala marsikaj ... tudi to, zakaj v princa na belem konju ne verjame!

Špela na glasbene lestvice pošilja novo skladbo z naslovom Cmok, cmok.
Špela na glasbene lestvice pošilja novo skladbo z naslovom Cmok, cmok.FOTO: Tibor Golob
Okrog sebe si znova zbrala vrhunsko ekipo. Je to recept za uspeh?

Težko rečem kakšen je recept za uspeh, ker v glasbi ni nekega pravila oz. navodila kaj storiti, da ti bo uspelo. Vedno se potrudiš maksimalno, potem pa je odvisno od ljudi, momenta in še mnogih drugih dejavnikov. Izbrala sem ekipo v katero verjamem, tako kar se tiče produkcijske ekipe same skladbe, kot tudi ekipe, ki je delala videospot. Zelo mi je pomembna energija ljudi s katerimi delam in z ekipo, ki je ustvarjala Cmok,cmok smo se zabavali od začetka do konca.

Špela se je v vlogo zaljubljenega dekleta z Darievo pomočjo povsem vživela.
Špela se je v vlogo zaljubljenega dekleta z Darievo pomočjo povsem vživela. FOTO: You Tube
Kdo je skrivnostnež, ki ti v spotu krade poljube?

Dario Šegović zame ni skrivnostnež. (smeh) Poznam ga že dolgo časa. Ko sem še trenirala ples, smo se srečevali na tekmovanjih in že takrat sem navijala zanj, ker je bil tako zelo dober. In je še vedno. Je vrhunski plesalec in koreograf, zelo zabaven fant, kamera ga ima rada in zato se mi je zdel idealen za vlogo v mojem spotu. Sodelovala pa sva tudi pred kratkim, ko je pripravljal surprise video za rojstni dan najine skupne prijateljice Nine Šušnjara.

Vajini poljubi so videti zelo pristni ... Je mogoče tudi v resnici med vama preskočila kakšna iskrica?

Vsakič, ko snemam spot se v celoti vživim v svojo vlogo oz. zgodbo, seveda pa mi je pri tem pomoč mojega soigralca. Dario je svojo vlogo odigral profesionalno, bil je sproščen, zabaven...tako da mi je bilo v veselje snemati z njim.

Ima skladba zate kakšen (p)oseben pomen?

Skladba je nastala ob pravem času oz. v obdobju, ko sem jo lahko iskreno in suvereno posnela. Tekst je pisala Urša Vlašič, ampak ko sem ga prvič dobila v roke je bil moj komentar: "Pa sej to je točno tako kot bi jaz napisala" :)

Špela v princa na belem konju ne verjame.
Špela v princa na belem konju ne verjame. FOTO: osebni arhiv

Velikokrat prepevaš o ljubezni ... Zdaj si že nekaj časa samska. Verjameš še v princa na belem konju?

Nisem za pravljice, sem bolj realist kot ne. In princi na belem konju...ne obstajajo. Vsi imamo svoje pluse in minuse, odnos je prilagajanje, učenje, priložnost za osebnostno rast...in ne, ne sanjarim o princu na belem konju. Ker tudi jaz nisem princeska na zrnu graha, ha!

Ali fantje načeloma težko pristopijo k tebi?

Glede teh "pristopov" sem precej staromodna. Verjamem v to, da mora moški osvajati žensko oz. da jim je dobro pustiti, da so "lovci". In ja, so takšni, ki se me bojijo (čeprav ne vem zakaj) in takšni, ki me ne ocenjujejo na podlagi medijskega vtisa. Definitivno bo moj bodoči fant eden iz te druge skupine, ha! Če ne v tem življenju, pa v naslednjem. Trenutno v samskem življenju uživam, nič mi ni hudega, če pa mi je namenjeno življenje v dvoje...pa bo tudi to prišlo na vrsto, ko bo čas za to in ko se bojo "planeti poklopli" kot jaz temu rečem.

KOMENTARJI (44)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493