Zadovoljna.si
Sanja Modrič - 5

Domači trači

Tega o lepi voditeljici športa marsikdo ni vedel!

J.V.
23. 02. 2018 12.47
17

Sanja Modrić, ki velja za eno najlepših televizijskih voditeljic pri nas, je zadnja leta znana kot velika ljubiteljica košarke, marsikdo pa ne ve, da ta ni bila njena prva ljubezen. Njena prva strast je bil namreč nogomet. "Pa alpsko smučanje, ker vendarle prihajam iz Maribora in sem se vsako leto veselila Zlate lisice. Šele nato je prišla košarka ... in ostala," nam je zaupala.

Njeno navdušenje nad športom se je začelo nekje v 4. razredu osnovne šole, ko je Sanja začela spremljati nogomet, odločitev, da postane športna novinarka, pa se je zgodila nekaj let kasneje. "Vmes je bila še trdna prepričanost, da bom študirala medicino. Mislim pa, da se je nekje sredi gimnazije potem oblikovala odločitev, da bom športna novinarka," pravi Sanja Modrić, ki se bo v prihajajoči sezona šova Zvezde plešejo preizkusila tudi na plesnem parketu.

Ste ga že videli? To je spot, ki si ga enostavno morate pogledati!

Glede na to, da je zelo fit, nas je zanimalo, ali se v prostem času tudi sama veliko ukvarja s športom, a pravi, da je to zelo odvisno od časa in volje. "Poskušam vsaj 2-krat na teden obiskati telovadnico. Imam to srečo, da sem našla manjši studio, ki je zame idealen. Je v bližini doma, tako da mi pot ne vzame preveč časa. In predvsem imajo zelo raznoliko ponudbo. Tako da združujem pilates, funkcionalno vadbo in predvsem moj največji užitek – solo salso."

Zelo rada je in sovraži diete oziroma občutek lakote. "Sem kot dojenček, ki mora jesti vsaki dve uri. Tisti, ki me bolje poznajo, vedo, da moje telo takoj po kosilu zahteva še nekaj sladkega. (smeh)"

Sanjin soplesalec bo Miha Vodičar.
Sanjin soplesalec bo Miha Vodičar.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493