Zadovoljna.si
Karim in Bine - naslovna

Domači trači

Tekle so solze smeha!

J.V./J.J.F.
03. 05. 2018 10.36
0

Prejšnji teden so v oddaji MasterChef sodniki Bine Volčič, Luka Jezeršek in Karim Merdjadi poskrbeli za obilico zabave, tekle so celo solze smeha, zato nas ne preseneča, da se trojica zelo zabava tudi kadar so kamere ugasnjene.

Če ste prejšnji teden zamudili oddajo MasterChef, potem ste zamudili enega izmed najbolj zabavnih trenutkov v tej sezoni. Karim je namreč dokazal, da ni le kuharski mojster, ampak bi bil lahko tudi odličen stand up komik.

Na žar je vrgel svojega sodniškega kolega Bineta, ki so mu tekle celo solze smeha in je potreboval nekaj minut, da je prišel k sebi. Če ste ta incident zamudili, si ga lahko pogledate tukaj, kaj so počeli, ko jih je v kamero ujel naš novinar Jan, pa v zgornjem videoposnetku!

Priljubljena kuharska oddaja se na male ekrane vrača danes ob 21.uri na POP TV in prepričani smo, da bodo tekmovalci in sodniki tudi tokrat poskrbeli za pestro in napeto dogajanje!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493