Zadovoljna.si
Zapomnili si ga bomo po naglasu, gostobesednosti in zmedenosti.

Domači trači

Tilen (Gostilna) razkril vroče podrobnosti!

M.K.
04. 11. 2013 13.00
27

Tilen Deško, ki ste ga pretekli teden gledalci šova 'Gostilna išče šefa' izločili iz borbe za zmago in 50 tisoč evrov, nam bo zagotovo ostal v spominu po svojem primorskem naglasu, gostobesednosti in tudi po tem, da je pred vso Slovenijo za roko zaprosil svojo dolgoletno spremljevalko Tanjo. Zdaj pa nas je zanimalo, kdaj torej lahko pričakujemo odmevno poroko?

Zapomnili si ga bomo po naglasu, gostobesednosti in zmedenosti.
Zapomnili si ga bomo po naglasu, gostobesednosti in zmedenosti. FOTO: POP TV
32-letni Tilen Deško je moral pretekli ponedeljek zapustiti Gostilno, s tem pa je tudi izpadel iz boja za glavno nagrado: 50 tisoč evrov. Čeprav je bil po oddaji močno razočaran, pa razloga za slabo voljo v naslednjih mesecih prav gotovo ne bo imel. Čaka ga namreč načrtovanje poroke, ki jo z zaročenko Tanjo pripravljata v avgustu ali septembru. V drugi izločilni oddaji 'Gostilna išče šefa' je pogumni Primorec namreč pred vso Slovenijo pokleknil pred svojo izbranko in jo zaprosil za roko.

Zaroka ni bila del šova

Pravi, da zaroka pred kamerami ni bila del šova ali lobiranje za glasove, temveč je želel s tem pričarati poseben trenutek, ki se bo obema za vedno vtisnil v spomin, in bi Tanjo zaročil v vsakem primeru, tudi če ne bi postal del šova. »V Gostilno sem itak prišel čisto nepričakovano, ker si nisem mislil, da mi bo v tako hudi konkurenci uspelo priti med najboljše. Prstan sem kupil že prej in se po uvrstitvi v šov pozanimal, če jo lahko zaprosim med oddajo. Tisto soboto sem prosil, naj vzamejo prstan s sabo, da Tanja ne bo posumila, da se kaj dogaja,« nam je pripovedoval Tilen in dodal, da mu je izvoljenka priznala, da ne bi prišla na oder, če bi vedela, kakšne namene ima njen dragi.

Časa za proslavljanje še ni bilo

Seveda nas je zanimalo, ali je bila prva skupna noč zaročencev tako čarobna kot snubitev sama, a nam je simpatični Primorec priznal, da se s Tanjo še nista uspela »imeti tako rada, kot bi se mogla,« saj sta pretekli teden preživela pri njenih starših in zato nista imele prave zasebnosti. »Do sedaj še ni bilo časa za to, sem pa prepričan, da bo od tega tedna dalje tisto 'ta pravo',« je v smehu dejal Tilen, ki bistvenih sprememb v njunem odnosu po zaroki ne opaža. »Gre samo za nadgradnjo zveze, ki traja že več kot desetletje in napoveduje tisto piko na i, poroko.«

Poroka bo naslednje poletje

Tilen in Tanja sta se sicer spoznala v Portorožu, se zapletla v pogovor in si ob koncu druženja izmenjala telefonski številki. Nato sta se začela dobivati in sčasoma sta postala par. »V bistvu je nisem niti vprašal, če bi bila moja punca, ampak se je to po enem mesecu zmenkov in debat zgodilo kar samo od sebe. Preprosto sva ugotovila, da sva za skupaj,« se spominja postaven Primorec. Zaročenca poroko načrtujeta naslednje leto avgusta ali septembra. »Ne želiva si pretirane vročine, saj bi se rada poročila zunaj. Točnega datuma pa tudi še ne moreva napovedati, saj ta dogodek zahteva kar nekaj priprav. Pozanimati se morava o oblekah, prostorih, hrani in vsemu, kar sodi k pravi poroki,« priznava Tilen.

Te zanima, kdo bo izpadel nocoj? Ne zamudi oddaje ob 20.uri samo na POP TV! Vse pretekle oddaje in aktualno dogajanje v Gostilni pa lahko spremljaš tudi preko VOYO - kjerkoli in kadarkoli!

Želi se preseliti v Ljubljano

Tilnovi načrti so jasni. Najbolj si želi čim prej najti službo in začeti delati. Z zaročenko razmišljata tudi o selitvi v prestolnico, saj je Primorec prepričan, da ima tu več možnosti za zaposlitev. Kaj pa naraščaj? Tilen nam v smehu pove, da naraščaja še ne načrtuje, saj je najprej na vrsti poroka, a v isti sapi doda »če pa se bo zgodilo, pa se pač bo«. Sicer si z bodočo soprogo želita dva otroka. »Ona si jih želi še več, ampak mislim, da bosta dva čisto dovolj. Jaz sem za to, da ima otrok brata ali sestro, ker potem tudi drugače odrašča. Vemo, kako je, če si edinček,« zaključi zagnanosti in optimizma poln Primorec.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478