Zadovoljna.si
Lara Safran

Domači trači

Starša tragično preminule Lare prekinila molk

J.V.
2014-10-23 12:48
24

Le nekaj dni pred premiero slovenskega filma Vloga za Emo je Slovenijo pretresla tragična vest, da je v prometni nesreči življenje izgubila glavna zvezda filma in komaj 17-letna Lara Safran. Čeprav so sprva razmišljali, da filma ne bi predvajali, pa so se kasneje premislili, saj so vsi dobro vedeli, da je bil film Larina uresničitev sanj in da bi si tudi sama želela, da ugleda luč sveta.

»Po pogovoru s starši sem se odločila, da gremo s tem filmom naprej, saj Lara zagotovo ne bi prenesla, da ga kam pospravimo, ampak, da gremo naprej, da ga dokončamo njej v spomin z njeno pomočjo in da živimo njene sanje,« je nekaj dni po tragediji na tiskovni konferenci dejala izvršna producentka in scenaristka Mateja Zorko.

Nenadna izguba mlade Lare je seveda najbolj prizadela njeno družino in njena starša o tem zelo težko govorita. Za revijo Lady sta priznala, da so rane še vedno zelo odprte in se nikoli ne bodo popolnoma zacelile. V veliko podporo so jima spodbudne besede ustvarjalcev filma in igralske zasedbe ter vseh prijateljev in Larinih sošolcev. »Ostala nam bo v nepozabnem spominu,« z bolečino v glasu pove njena mama Mojca.

"Lara je bila vedno pozitivna in polna energije. Gnala je stvari naprej. Znala ti je polepšati dan. Bila je res človek na mestu. Zelo jo bomo pogrešali," je Laro opisal Jan Pušavc, igralka Tina Gorenjak pa je zanjo dejala, da je ena čudovita in nepozabna deklica. "To je bilo eno takšno sonce, bila je polna energije. Kar je ta gospodična naredila in doživela … Lara je v ljudeh vzbudila ustvarjalnost, upanje, pogum, delavnost. Mislim, da je zelo malo ljudi, ki v celem svojem življenju, pa naj bo še tako dolgo, toliko naredijo in toliko doživijo, kot je ona.«
 

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 141