Zadovoljna.si
Tanja Žagar

Narodna

Tanjo na plaži zasačili brez kopalk

J.V.
06. 08. 2015 07.53
79

Ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih pevk Tanja Žagar s svojimi oblinami verjetno marsikateremu moškemu pripadniku buri domišljijo in njeno priznanje, da se najraje sonči gola, bo verjetno to le še spodbudilo.

Tanja Žagar
Tanja ŽagarFOTO: osebni arhiv

Simpatična rdečelaska je ena izmed tistih, ki svoj morski oddih najraje preživljajo na nudistični plaži ali iščejo skrite kotičke, kjer se lahko brezskrbno predajajo božanju sončnih žarkov.

Tanja je za revijo Nova priznala, da nikoli ni imela težav z goloto in da se še danes, kljub njeni prepoznavnosti, najraje sonči brez kopalk. V preteklih letih je odkrila številne skrite kotičke na slovenski obali, ki jih obiskuje še danes.

Slabih izkušenj s tem do sedaj ni imela in pravi, da tudi kadar je na nudistični plaži srečala oboževalce ali znance, so ti spoštovali njeno zasebnost in je niso fotografirali. Sicer pa Tanja ni edina zaprisežena nudistka na slovenski sceni, družbo ji med drugim dela tudi Nina Gazibara.
 

KOMENTARJI (79)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413